Erniee96 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Když stahuju nejakou mp3 nebo nejaky soubor tak mi to stahuje strasne pomalu (5 kb/s) normálne mi to stahuje okolo 80-100 Kb/s Nevíte nekdo cim to muze byt ?Třeba zavirovanim počítače ale včera jsem delal antivir test a dela to porad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 a stahuješ odkud. jestli máš prémium účty tak bych to řešil ale pokud stahuješ free není se co divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 me to stahuje 100 normalne a najednou jenom 5 kb i kdyz stahuju premium tak to stahuje stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 a dělá to u různých serverů stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 je nejspis pretizeny server, s tim nic neudelas vyzkousej stahnout neco na jinem serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 a dělá to u různých serverů stejně? jj to dela u 2 serveru ktery jsem zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
Když stahuju nejakou mp3 nebo nejaky soubor tak mi to stahuje strasne pomalu (5 kb/s) normálne mi to stahuje okolo 80-100 Kb/s
Nevíte nekdo cim to muze byt ?Třeba zavirovanim počítače ale včera jsem delal antivir test a dela to porad!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.