Kapr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Cau...jsem sice teprve na zacatku..ale uz jsem hral vsechny stalkery i tohohle..a asi kazdej kdo to hral tak vi ze kdyz padne vecer a noc tak je hra bez nightvision vlastne nehratelna.... tak se chci zeptat jestli nekdo nevi kde bych mohl nekde na zacatku najit nebo popr koupit nejaky nightvision Dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Noční vidění? To nevim že tam je,nebo si to aspon nepomatuju,já si vždy naprosto vystačil se světlem na hlavě:D To tam bylo vždy a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Noční vidění? To nevim že tam je,nebo si to aspon nepomatuju,já si vždy naprosto vystačil se světlem na hlavě:D To tam bylo vždy a je jo je ale je uplne naprd kdyz jdes v noci v krajine ale i nekde jinde...nocni videni je uz od shadow of chernobil.....ja si to zase bez nej nedokazu predstavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.