3tn!e5 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Caute tak iphone mi ponovom zablokuvava sam klavesnicu snazi sa vypnut stisuje sa a ine blbosti neviete co to moze sposobovat? :/ mal uz niekto taku skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Co by to mohlo zpusobovat nevim, ale udelej restore. Po nem by to melo byt ok. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3tn!e5 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 urobil som full restore aj nanove jb uz dvakrat a bolo v pohode dal som applikacie a bum moze byt nejay app? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Spis nejaky z cydie - ty, co jedou na pozadi. Aplikace z AppSotre by to delat nemeli. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3tn!e5 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 no tak ale zo cydie mam tam teraz len to aby mi isli app z itunes moze byt chyba stym? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 AppSync by to delat nemel.. To tam nemas nic, jako WinterBoard, atd? Jeste me napada, nemuzes mit neco s tim hodnim tlacitkem? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3tn!e5 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Tlacitko je kusom dnu viac ale to bolo od nova a blbnut zacal tak sobotu... :) a teraz tam nemam nic ine zo cydie vazne je po restore.... mam tam akurat apps a hry... :) /// a este dopisem ze najviac blbne ak tam dam sluchadla :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3tn!e5
Caute tak iphone mi ponovom zablokuvava sam klavesnicu snazi sa vypnut stisuje sa a ine blbosti neviete co to moze sposobovat? :/ mal uz niekto taku skusenost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.