vasek017 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Chci si koupit k xboxu domaci kino z dvd prehravacem, musi mit hdmi a opticky vstup, ale nevim jake :roll:. tak poradte nekdo pls :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 dvd prehravac - na to mas xbox a jinak doporucuji sehnat nejaky kvalitni receiver (ja mam napr. Sony STR-DG710S [pisou 6 kanal ale je 7 kanalove])a k tomu si sezen kvalitni repro jako predek, surround(zadek) a center, ja mam kombinovane predek magnat vector 55 zadek canton ergo 55 dc a center stredne male Jamo(cislo si nepamatuju) a zni to super, celkove to stalo kolem 25tisic, no vlastne cantony uz jsem mel ale i tak, a zvukove je to vazne super, srovnaval jsem to s domacimi kiny co se prodavaji jako komplet(Prehravac a male "stylove" bedynky co zni na nic :D) Tendle receiver ma opticky vstup, 3 hdmi vstupy a 1 hdmi vystup coz je vyhovujici!! Snad ti to pomuze se rozhodnout... (vse jsem vsak koupil z aukra takze me to vyslo levnejc :D ale super stav, zvuk, kvalita krasa) edit:mam DG720S :D v tom je ten rozdil, 720 je 7kanalovej ale 710 jen 6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Mohol by uviest vysku ceny, v ktorej sa chce pohybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 to prave nwm, zalezi, co to bude znacku atd, tak treba max 10tisic prosim odpoved mi prosim tady jak sem se ptal http://console-forum.net/showthread.php?t=89837 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 - Refresh - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 co rikate na tohle domaci kino http://www.datart.cz/katalog/Domaci-...-BD-VE300.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 - Refresh - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 - Refresh - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vasek017
Chci si koupit k xboxu domaci kino z dvd prehravacem, musi mit hdmi a opticky vstup, ale nevim jake :roll:.
tak poradte nekdo pls :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.