mojda Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 zdravím.. xbox 360 už dlouho nemam ale přemýšlím si ho znova koupit.. a četl jsem že microsoft hodně banoval za flash.. ptám se jestli je flash ještě možný nebo jestli je automatický ban? nebo je nový flash který má lepší ochranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Flash sa samozrejme dá urobiť , ale iba na niektorých mechanikách .. To ti povedia už väčší odborníci , presne na akých :) . Online sa dá hrať s flashom LT , to je myslím bezpečné .. ale zas , to ti povedia väčší odborníci .. A radím , nedávaj si flash , kupuj si hry z bazaru/aukro atď a hraj cez xLive ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 no právě.. já chci hrát online.. Xbox live bych si samo platil ale jde o to že mam ještě PS3 a Wii takže nemůžu živit i xko :D.. mechaniku bych měl tu Lite On takže by neměl být problém ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 V tuhle chvíli jde flashnout každý Xko ... když ti tam flasher hodí iX LT, nebudeš hrát před vydáním a hry co jsou v pořádku, ban bys neměl dostat. Ale nikdo ti nezaručí jak to bude v budoucnu ... doporučuju přečíst topic pro začátečníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 cus tak si ho kup tady http://www.hrejte.cz/ kdyz ma xbox u sebe napsany + tak je s flashem LT 1.1 ten je nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ano včera jsem ho tam taky objednal a psal jsem si tím prodavačem a říkal... jak píše janko že mechanika je tam LT a to + je flash ... ani to není nějak moc drahý oproti ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mojda Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 jako ta cena je slušná ale nechci dávat tolik.. spíš si dám sem později topic.. klidně koupím samostatnej xbox se zárukou a ovladačem.. nic víc nepotřebuju.. popřípadně rovnou s tím LT flashem.. chci dát maximálně těch 2500-3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mojda
zdravím.. xbox 360 už dlouho nemam ale přemýšlím si ho znova koupit.. a četl jsem že microsoft hodně banoval za flash.. ptám se jestli je flash ještě možný nebo jestli je automatický ban? nebo je nový flash který má lepší ochranu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.