ThunderQX Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 zdravim, v posledni dobe se mi stava ze mi nefunguji s kamosema hravat nove hry jako je napr. FF DISSIDIA a dynasty warriors strike force.. kazda rada pomuze, predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 jaky mas CFW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 5.03 GEN-C a on 5.50 GEN-D .. mozna je to tim .. jestli je naka moznost pomoc reknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 no tak skus dat normal v menu select a nastavit UMD ISO MODE na m33 driver... jestly to nepomuze tk nwm xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 A máte nastavenou oba rychlost 333mhz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zkontroluj si, že oba máte stenjný region (US/EU), zkus nastavit na 5.03 GEN-C ve VSH menu CPU Clock u obou na 222 nebo 333 ted nevim .. :D a zkontroluj si, že máte oba stejný kanal (settings -> network settings -> Ad Hoc MODE -> Automatic -> X). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoNeL Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 to me ted taky napadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ökey no.. pokusim se .. on to stahuje z isoz a ja z tadyma takze mu napisu hned.. to s tema clockama tez zkusim ... ale tento problem se mi vyskituje JEN ve hrach, ve kterych jsou na vyber do ktereho kanalu mate jit atd... edit: a nejsem tak blbej abych nemel M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThunderQX
zdravim,
v posledni dobe se mi stava ze mi nefunguji s kamosema hravat nove hry jako je napr. FF DISSIDIA a dynasty warriors strike force.. kazda rada pomuze, predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.