Ryder3.0 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Ahoj,chtěl jsem se zeptat jakou bych si měl koupit baterii do psp(model 2001) ,abych si zahrál více jak pouhé 3 hodiny :--) ...děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 3200 na playstation shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Ke všem radám bych prosil link,díky :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CoolerMaster Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Taky bych potřeboval to samé co Ryder!!doufám že někdo pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Refresh!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 do psp slim koupis jedine 1200mAh, nebo alespon original pokud bys chte vic tak kup 1800mAh do FAT a kryt ktery je urcen k tomuto pouziti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tyjo děkuju za post :--) ...opravdu tu budu za nedlouho posty platit zlatem...děkuji bože k věci,takže neoriginál ne?:--) prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tyjo děkuju za post :--) ...opravdu tu budu za nedlouho posty platit zlatem...děkuji božek věci,takže neoriginál ne?:--) prečo? 1. Neoriginální vydrží cca hodinu. 2. Není to gelová, ale klasická (PSP originální má myslím gelovou) Pokud se v 2. bodě pletu, tak mě omluv, ale když jsem dělal pandoru pájením, tak jsem pod čipem vyděl baterku v celé své kráse a podle mě byla gelová...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 mám tu baterii z fatka nepoužívanou originál sony 1800mAh a přidám i kryt nabaterku na psp pro větší baterii - cena 300+posta (kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Čekni http://console-forum.net/showthread.php?t=90437&p=858486#post858486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 tyjo ,takže jakou mám koupit?:--( poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Kup si tu na FAT 1800 mA, je lepší a i cena je přijatelná:), levněji nekoupíš... EDIT: musíš ale pořídit i ten větší kryt, abys to pak zavřel, pač ta baterie je tlustší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 no to právě že tam ani nechcu žádnýho mamuta :--) ,to tam potom nedám ani můj kryt :--( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arrahota Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 ještě můžeš mrknout na aukro po tzv. GRIP s baterií. Mám ho a hraju cca 6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 já mám baterii z fatka i ten větší kryt a prodám za 300kč + pošta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 nebo mi tu třeba vypište nějáké dobré stránky s psp příslušenstvím,omrknu to ;--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 dealextreme.com playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Kup si dvě a jednu nos vždy u sebe a až si vybyješ jednu dáš tam hned druhou, to ti vydrží dlouho :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Kup si dvě a jednu nos vždy u sebe a až si vybyješ jednu dáš tam hned druhou, to ti vydrží dlouho :cheesygrin: hm...tohle sem měl donedávna asi to spíš vypadá tak ,že si budu muset nosit v batohu autobaterku a napájet to z ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 hm...tohle sem měl donedávna asi to spíš vypadá tak ,že si budu muset nosit v batohu autobaterku a napájet to z ní To bych moc nedoporučoval:D, ale ty novější bateri dlouho vydrží když s ní dobře zacházíš:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 http://www.amilo.cz/externi-baterie-sony-psp/ Tohle je luxusní baterie,našel jsem i články kde si tuto baterii chválí.Objedna jsem ji,ale naděje si nedávám, protože u tohohle produktu nemají že by bylo skladem mají tam "na dotaz" ale víme jak to chodí u českých internetových shopů.Jinak jsem se rozhodoval ještě mezi tou hiroshimou co má 26 000 mAh ,ale po té co jsem se dočetl a následně viděl foto ,že do toho naši vietnamští soudruzi cpou nějáký kov aby to bylo těžší sem si to rychle rozmyslel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 No tak to je síla, ani jsem nevěděl že takový baterky existují na psp, jak dlouho to tak vydrží? A co tuta ta taky vypadá dobře: http://www.super7.cz/index.php?s=product&id=38 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 no tak kdyz bys mel tech 10000mAh tak 4-5X teoreticky, pravdepodobne to bude min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ale určitě se nejedná o oficiální SONY produkt:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 No tak to je síla, ani jsem nevěděl že takový baterky existují na psp, jak dlouho to tak vydrží? A co tuta ta taky vypadá dobře: http://www.super7.cz/index.php?s=product&id=38 ?? to je právě ta honkong hiroshima :--( Ale určitě se nejedná o oficiální SONY produkt:D Hmm sony mi můžou tak akorát vykouřit.Trapky neumí udělat jinou baterii než je origo 1200 mAh?Nezlob se na mě ,ale je to směšné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak ta baterie vydrží poměrně dlouho, tři až pět hodin se mi zdá dost dlouho na to jak je ta baterka malá a jakou má kapacitu.:) A do těch výrobků od čínských soudruhů bych moc peníze nevrážel, je to zbytečná investice, ty hodnoty výdrže které mají uvedeny jsou velmi odlišné od reality:) EDIT: vůbec s Čínou nemám dobré zkušenosti, ať jsem koupil cokoliv stejně to bylo na dvě věci viz uživatelé co prodávájí levné věci na aukru z Číny nebo z Polska, to bych se styděl prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
Ahoj,chtěl jsem se zeptat jakou bych si měl koupit baterii do psp(model 2001) ,abych si zahrál více jak pouhé 3 hodiny :--) ...děkuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.