Davee Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Zdravím, mám flashnutý pspčko, tkže už zas tak moc nepotřebuju umd mechaniku, ale vymontovat jí nechci a ci aby se ještě dala použít... Jelikož mám 8GB kartu, na které mi moc nejde nahodit speed, tk u sebe nosim ještě 1GB kartu, na které mám ten mhuspeed a gen... Ale přemýšlím, jak udělat, abych tu kartu mohl mít v pspčku uloženou ( nejspíš někde v umd mechanice ) , máte nějaké návrhy, zkušenosti asi ne :D ? :) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Co tohle? http://www.playcentrum.cz/umd-umemd-psp-535901.htm EDIT// Já osobně jsem si UMD Romku vytáhl ven :D PSP je ted 100x lehci a rychleji mi nacita XMB Menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Co tohle? http://www.playcentrum.cz/umd-umemd-psp-535901.htmEDIT// Já osobně jsem si UMD Romku vytáhl ven :D PSP je ted 100x lehci a rychleji mi nacita XMB Menu. tak to je hodne brutalni o tom sem neslysel...nema s tim nekdo zkusenosti?Rychlost nacitani atd .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 pokud mluvis k tomu odkazu....tak si myslim ze si to pletes s nejakym adapterem.....to, co je v tom odkazu je pouze pouzdro na karty ktere muzes ulozit do UMD mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ajo to je jenom uloznej prostor :/ ja myslel ze to je adapter jak treba PhotoFast nebo jak se to menuje....tak to nic to je na pytel celkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolos Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zdravím chci se zeptat to na ty karty to jde do vsech PSP ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 http://www.playcentrum.cz/umd-umemd-psp-535901.htm tady maj napsany ze jen pro PSP 1004 (FAT)...a nekde na foru sem uz jednou od nekoho taky cetl ze to je jen pro 1004 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Hele, pokud by jsi si přečetl můj podpis, zjistil bys, že mám 2006 SLIM a ne tisícovku.. hele, ale nechápu, jaktože když je to ve formě UMD, tk to neni pro slimko... :-??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 protože psp fat má jinou mechaniku než slim a brite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 no jo, ale jaktože UMDčka hry jdou stejně do slimka i fatka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Co tohle? http://www.playcentrum.cz/umd-umemd-psp-535901.htmEDIT// Já osobně jsem si UMD Romku vytáhl ven :D PSP je ted 100x lehci a rychleji mi nacita XMB Menu. tak to je hodne pekny,tohle by me nikdo nenapdalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Květen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 no, ale nechápu proč je to jenom pro psp 1k... :-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 to je pro vsechny psp vsech serii krome psp go :D to nema mechaniku :D a je tam napsano jenom pro fat protoze to nejspis vymisleli jak nebylo jeste ani psp 2xxx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaReCZeK1468625147 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 čau nevíta jak by se dala vyndat mechanika u PSP? popřípadě náký návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 čau nevíta jak by se dala vyndat mechanika u PSP? popřípadě náký návod? Na PSP fat či SLIM? Na obouch to jde naprosto bezproblémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 ale mohli by vimslet externi HDD ve tvaru UMD že by se připojilo na zakladovku a ělo by to alespon 32gb :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 EDIT// Já osobně jsem si UMD Romku vytáhl ven Dá sa mechanika potom namontovať nanovo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 to Keles: Bez problému :) akorát se musí dávat bacha na dotažení šroubků, když jsou málo, může se stát, že nepojede a když moc tak taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 lidi - Flash Disk přes Micro SD ! http://www.palmserver.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=3680 , nevim jestli je tohle fake nebo ne,ale něco podobnýho se taky objevilo na jednom symbian foru,myslíte si že by to bylo funčkní kdyby se zapojila flaška - redukce - micro sd - adaptér na MS Pro duo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Ano ide to. Dokonca to podporuje aj nokia N8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 já mám v psp 64gb a stačí mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.