DarkTemplar Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zdravím , včera som si normálne vypol telefón , zapnem ho a nejdu mi apps .. Stiahol som nejakú free App a už mi išli , ale iba free apps ! Teraz predpokladám že si musím kúpiť nejakú app .. Len neviem prečo sa to stalo a že či sa to nedá nejako urobiť .. Dik za odpovede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 A nemuzes mit nejak deaktivovanej ucet na iTunes store? Nebo zkus tam ty apps nakopirovat znovu. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Takže vec sa má takto - Keďže mi nešiel JB , musel som prejsť na origo . Keďže nemám kreditku , tak som musel požiadať kamoša aby mi to kúpil .. a ja som mu dal potom peniaze .. Účet nie je môj , takže neviem či je deaktivovaný alebo čo .. opýtam sa ho .. a apps skopírovať nemôžem , lebo ich v PC ani nemám :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ja to myslel tak, ze se pripojis na PC pres iTunes k tomu kamaradovu uctu a ty aplikace znovu stahnes ze Storu (znova se za ne neplati). Nebo jeste jedna vec, mas ten jeho ucet zadanej v iP spravne i s heslem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ja som prihlásený už na mojom účte kde nie je kreditka .. ( vlastne nie môj ale zinglov :D ) A ja to heslo vôbec neviem .. predsa len , na tej kreditke má asi "veľa" peňazí .. ale skúsim sa ho na to opýtať .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ja o tomhle prave moc nevim, jelikoz mam svuj acc, ale neni to tim, ze mas prihlasenej svuj ucet a placeny apps z jeho? Myslim, ze by stacilo se lognout na jeho ucet a pokud by to stale neslo, tak je stahnout znova. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ok díky za odpovede :) Keď dojde sa ho opýtam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 no takže .. heslo mi nemôže dať .. Skúsil som sa odhlásiť z môjho účtu a nič .. Nepomohlo by kúpiť nejakú app ? Len sa mi nechce po každom "vypnutí" kupovať nejakú APP .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Môžte LOCK .. na Apple fóre som sa dozvedel , že aj keď som sa odhlásil z jeho účtu , prakticky som tam bol stále prihlásený .. A že keď syncujem iPhone s mojou knižnicou , tak že to zasa nepôjde , alebo aj keď sa prihlásim na môj acc ( zinglov ) , tak že to nepôjde .. Ale problém bol asi v tom že Zingl má český iTunes a ja som to kupoval zo Slovenského .. takže keď si založím svoj vlastný slovenský , malo by to ísť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DarkTemplar
Zdravím , včera som si normálne vypol telefón , zapnem ho a nejdu mi apps ..
Stiahol som nejakú free App a už mi išli , ale iba free apps !
Teraz predpokladám že si musím kúpiť nejakú app .. Len neviem prečo sa to stalo a že či sa to nedá nejako urobiť ..
Dik za odpovede ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.