papne Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 mam problem s hrou bioshock 2 nevim co s windows live porad mito naskakuje a nejde mi to vypnou a hru si v singleplayru nemuzu savenout prosim poradte kamos mi radil ze to mam nejak vypnout ale nevim jak tak poradte pls a dik:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 musis si udelat offline ucet, pak ti to pujde ukladat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papne Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jo ale jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 uz si to presne nepamatuju, ale kdyz to vyzkoci, tak dej normalne zaregistrovat, nekde tam je navyber offline ucet... je to protoze ne kazdej (sice uz 80% hracu jo) ma internet a pak by si nemohl tu danou hru zahrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi88 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 mám takový pocit že už bohužel nejde udělat Xlive offline... rád bych se ti wolfe mrknul na tvoji petici, ale podpořim tě tim že tu nepočeštěnou sračku si nekoupim ale stáhnu.. (to maj za tu češtinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Pls nevíte kde mám to offline účet?Se ,,registruju,, na konci to po mě chce cd-key kterej nemám.Tak jestli se stím mám dál pitvat nebo jestli sem to někde přehlíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.