Kinder Master King Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Mám google chrome 5.0.366.2 a nevím jestli je to nějakou aktualizací prohlížeče nebo youtube, ale prostě jen u některých videí mi to ukazuje missing plugin a nic se nepřehrává. Stejnou chybu mi to píše i na jiném stroji. Má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 taky mně občas spadne v Google chrome nějaký video, píše to nějaký problém s Shockwawe flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 No mě většina videí funguje v pořádku, ale pak prostě narazim na nějaký který nejde vůbec přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Tak už jsem to částečně vyřešil, stačí když si zapnu další tab s videem který funguje a pak všechno běží normálně, akorát teď koukam že mi nejde nějak edit :D. No zajímavý to bug. Zkusím znovu nainstalovat chrome nebo zkusim jinou verzi než vývojářskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.