Exter999 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ahoj,slysel jsem ze na xbox live je moznost stahnout nova auta a okruhy do Forzy 3. Nevite jestli by se to dalo stahnout z netu a updatovat pomoci flashky?? Mam flash xka,tak se nechci pripojovat.:-) Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 nechceš se připojovat? a proč? když se připojíš tak max dostaneš ban....a nebudeš se moci připojit online což stejně teď nevyužíváš, takže si myslím, že o nic nepřijdeš :D jinak auta jsou víceméně placená a nevím o tom, že by se to dalo takto odrbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Protože dostane BAN a přijde o záruku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Presne tak,xko mam ted od vanoc.Takze by se mi nechtelo dostat banana.:-)Slysel jsem,ze byl nejaky novy pack.Byl tam Aston Martin One-77,McLaren SLR atd...:-) Edit: Tady to je. http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-3/ Tak jsem myslel,jestli se to neda nejak stahnout z netu.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wistekCR Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Presne tak,xko mam ted od vanoc.Takze by se mi nechtelo dostat banana.:-)Slysel jsem,ze byl nejaky novy pack.Byl tam Aston Martin One-77,McLaren SLR atd...:-)Edit: Tady to je. http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-3/ Tak jsem myslel,jestli se to neda nejak stahnout z netu.:-) zdravym.poridil sem si forzu3 motorsposrt v limited editions a bylo u toho bonus dvd s new asi 100autama a 25tratema,zaroven u toho byly asi 4cd klice na ruzne dalsi stahovani z netu(nvm co to je jeste sem nesosal az vyskousim napisu)jinak ta limitka mne stala 1300 a stoji to za to,kupuju jen limitky:-) a to bonus dvd se musi nejdriv nainstalovat na hdd xboxu jako na pc.potom teprve nainstalovat play dvd aby se vsechny ty new auta a trate auktualizovali do hlavni hry:-) za moment jdu skusit ty cd keye co k tomu byli mnelo by to bejt na dalsi auta a trate tak uvydime.Forza 3 motorsport vrele doporucuji-jeden z nej simulatoru zavodnich aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exter999
Ahoj,slysel jsem ze na xbox live je moznost stahnout nova auta a okruhy do Forzy 3.
Nevite jestli by se to dalo stahnout z netu a updatovat pomoci flashky??
Mam flash xka,tak se nechci pripojovat.:-)
Diky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.