brizap Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Zdravím..mám tento notebook, ale když hruju hry tak se mi zdá, že se přehřívá...už jsem ho měl 2x na reklamaci kvůli vyhoření základovky a grafiky, ale řekli mi, že už by to nemělo hrozit znova..pro jistotu jsem si při hraní změřil teplotu pomocí speedfan a ten mi změřil teplota GPU 70C, HD0 32C,Temp1 29C,Core 70C...myslíte, že je to normální..nebo bych s tim měl něco dělat ..děkuju za vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 mam stejný typ notebooku. a teploty se mi pri hrani pohybuji kolem 60C ale je fakt, ze jej mam na chadicim podstavci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Ahoj, dle mého názoru jsou teploty v pořádku, nic neobvyklého. Mám na svém ntb to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 tak jo díky za uklidnění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.