Fonziii Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 zdravim,jaktoze je mozny ze kdyz hraju cod5 tak sem mi zniceho nic sekne xbox a na nic nereaguje?cdcko nema zadny skrabance nic,je uplne cisty.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Heled to ti neporadim,ale mne se to stalo jednou,kdyz jsem hral Assasina 2.Tak se mi to po 15min seklo,tak sem to restartoval a slapolo to uz ok,hral jsem to z HDD,ale DVD jsem mel pekelne poskrabany.Celkove mi prijde,ze se mi skrabou disky.Nevim jestli je to obalem,ktery jsem za 50kc koupil na 50 DVD v Alze,nebo jestli to je xkem....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jestli se ti takto seka tak se prehriva co mas za revizi (mas s hdmi nebo ne )? a jak se sekne mne treba se sekal ze se seknul obraz a pak tam naskocili nejake kosticky a udelal mi to jeste 2x a pak mne opustil (RROD) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ale tak nwm asi to nic znamenat nemusí mě už se to stalo tak 3x mám jasper ...mě se prostě xko seklo a pomohl jen restart na konzoli...doufám že to nic neznamená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 no kdyby si mnel dvd poskrabany tak se ti hra vypne a napise ti to disk is unreable todle je proste hw doufej ze to nic neznamena a jinak mas treba pripojenou flashku pri tom hrani nebo neco to muze taky delat a co tam mas za software skus updatnout tedka na novou 9399 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 ja mam elite bundle final fantasy...ale uz se mi zatim xbox neseknul.nevim co se stalo:Dsnad uz bude vsechno ok.diky lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 xko je od MS, sekani je proste normalni, to samy jako se sekaj Windows tak se seka xko..., Taky se mi to stavalo, pri hrani Fable 2. Od te doby nic... Ale je mozny ze se ti prehriva no, pak bych se bal RROD. Ale jestli mas Jaspera tak si myslim ze by ses toho bat nemusel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 no to ze jasper je nejmin poruchovy neznamena ze te na nem rrod taky nemuze podkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
zdravim,jaktoze je mozny ze kdyz hraju cod5 tak sem mi zniceho nic sekne xbox a na nic nereaguje?cdcko nema zadny skrabance nic,je uplne cisty.diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.