peaceices1468624713 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 V misi kde utíkám před švestkama se mi hra začne neskutečně sekat(normálně jede úplně plynule...)a nejede jít dál, zkoušel jsem hru opatchovat, znova přeinstalovat, nic...Prosím poraďte co mám dělat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 V misi kde utíkám před švestkama se mi hra začne neskutečně sekat(normálně jede úplně plynule...)a nejede jít dál, zkoušel jsem hru opatchovat, znova přeinstalovat, nic...Prosím poraďte co mám dělat :roll: zkus jinej crack........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peaceices1468624713 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 zkus jinej crack........ To jsem zkoušel taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Jestli nemáš originál tak si ho skus koupit urcite to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peaceices1468624713 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Stačí mi že si kupuju hry na PSP, na PC bych si možná koupil jen tak Assassins Creed 2...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peaceices1468624713
V misi kde utíkám před švestkama se mi hra začne neskutečně sekat(normálně jede úplně plynule...)a nejede jít dál, zkoušel jsem hru opatchovat, znova přeinstalovat, nic...Prosím poraďte co mám dělat :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.