Shadow222 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Lidi nedávno jsem začal jezdit na Skatu, ale nedokážu ani Ollie, koukal jsem se na videa, ale není to to pravé ořechové z čeho bych se to naučil. Tak vás prosím jestli nevíte, kde v Brně to někdo učí nebo jestli tuhle aktivitu tady na fórku někdo z Brna provozuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 provozuju a sem na tom tak nak podobne jako ty. Ale je potreba trening v nicem jinym to neni potom uz chytnes ten gryf a pude to samo. jinak nevidim problem muzeme se domluvit a nekdy spolu a par lidma vyrazit a zablbnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Hehe jestli někdo neučí ollie?? Prostě hopsej, zkoušej a časem to zvedneš, jinačí trik v tom není a jinak to ani nepůjde :D Jinak pokud chceš někde mezi lidi, tak už když jsem jezdil já, tak v Brně se nejvíc lidí schází v bohunickým skateparku, ale poslední dobou to už upadá (asi protože je teď víc cool být emo než skate :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 bohuzel musim souhlasit s Marwem ohledne toho stylu ale do bohunic jezdim taky i kdyz to mam celkem z ruky. Nicmene v lete to tam stoji dost za prd protoze je tam napraseno a rampy klouzou. Ale tedka se stavi novej sk8 park v bystrci a vypada to zatim velice zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 oalie a noalie (jestli je to dobře napsane) na to časem přijdeš spíše zajdi do nejakeho skate parku a mrkni se na skateaky a poptej se jestli tam neco takoveho neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 no to ja olie umim ale bohuzel sem si zlomil skate XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 já jsem si na skejtu zlomil dlaň a nadrtil žebro xD mimochodem jeden skate mám na prodej v mém shpu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oxyczek Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Zkousej spise ze zacatku shove-it je to lehci pak pop shove-it a az se naucis todle pridas k tomu kickflip nebo hellflip (BS) a mas varial kickflip nebo varial hellflip apak se to stupnuje skoda ze si az v brne rad bych zajezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lombax122 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Marwa: Nevim v jakým Brně to žiješ, ale každopádně lidi se scházej už tak čtyři roky jenom v Juliánově a na bednách u Boby centra pravidelně. Teď ještě Bystrc novej park, ale to je všechno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Hmm nějakou dobu už nejezdím, tak se moc neorientuju - dřív bývaly bohunky celkem plný, teď je to už asi jinak.. Ale pořád tam pár lidí uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gagaman Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 neprodává někdo skate? tak do 500 ale nechci žadnej ze sportisima apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 neprodává někdo skate? tak do 500 ale nechci žadnej ze sportisima apod. já a je to i v tomto topicu :) (příspěvek #7) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.