rohlix Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Ahoj pře pár dny můj PS3 přestal číst disky, tak sem se rozhodnul ho v autorizovaném servisu nechat vymenit mechaniku. Technik mě arogantním hlasem řekl že opravy PS3 jsou řešeny repasem (výměnou) za jiný kus za cenu 7500,-. Cena nové PS3 se pohybuje kolem 7500,- a proto mě přijde nesmysl ho takhle nechat repasovat. V podstatě mě nabídli že mě prodají novou PS3 a starou si nechaj. Poraďte prosím jak z toho ven, novou PS3 si samozrejmě koupit můžu (jako každej) ale přijde mě že vyměnit mechaniku by bylo jednodušší. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, tak mě prosím poraďte co s tím. GOW 3 je sice dohrané ale jsou další hry co čekaj na dohrání... :ziped::cry::? dikes moc za jakékoliv řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohlix Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 omlouvam se za tento post, už sem našel zde odpověď na servis (neservis), ale prosím o radu kde v neautorizovaném servise by bylo možné mechaniku vyměnit a zkušenosti s těmito servisy. dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.