Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Při scanování mi to tu napíše A conection error has occruded.The WLAN on th psp system is not turned on. Potřeboval bych jak teda to WLAN zapnu nebo cokoliv aby mi to fungovalo, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 lol co mas za PSP jestli 3004 jako ja tak mas uplne nahore takove tlacitko na okrajich a to sem menuje WLAN je to i u 2004 a jestli mas FAT 1004 tak to mas na levem okraji zapni to a skenuj dal. Adej thx pac tohle si to zaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 lol :D jak si rovnou řekl o thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Mám PSP 3000 to tlačítko tu nemám.Thx klidně dám ale potřebuju radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 lol :D jak si rovnou řekl o thx :D a tobě něco vadí? takhle je to u PSP Fat a takhle u 3004 tam ty tlacítka jedno z nich. nebo obě tahle je foto asi nejakeho tuningu ale kouni se na to PSP zezhora a tam mas takovehle tlacitko to posun mas zapnute WLAN ale pak bych to zase vypinal pac to celkem zere baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corewOw Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 lol :D jak si rovnou řekl o thx :D je to nějaké dítě který si hraje na suveréna je mu 14 let. myslí si bůhví co a podělává tady s tím co on prodává nedá žádný důkaž že to má, a chce rovnou poslat penize na ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonyt Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jaj... nahoře u PSP je takové posouvací tlačítko... něco jako máš zapínání PSP tak ho dej do prava Edit: hm byli ste rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Sorry to talčítko sem přehlídl :D díky jdu to vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Původně napsal Davee lol :D jak si rovnou řekl o thx :D je to nějaké dítě který si hraje na suveréna je mu 14 let. myslí si bůhví co a podělává tady s tím co on prodává nedá žádný důkaž že to má, a chce rovnou poslat penize na ucet aspon prispej k tematu! tohle je offtopic to co si vytvořil. Já vim o těch tlačítkách ale jak řikám,moje psp to nemá. Tak to vyfoť calkem me zajímá PSP co nemá tlacitko na WLAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Uživatel Jurasek32. ti sem dal obrazky kde je to na jakem PSP, tak se na to podivej a za 5min si reknes jaky to ty jsi idiot xD (pokud to tam opravdu nemas, tak nemas PSP...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Čtěte edit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Nic méně mi to pořád nepomohlo,jakmile dám test scan píše mi to A Connection error has occurred.The singnal may be weak. Promiňte sem na tohle úplnej lajk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jej tak to mas asi spatne heslo nebo ses pripojil k jine siti to ja uz nevim ale skus si to ulozit tu sit u ktere ted si (i s helem a se vsim) a pak to skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt27 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tak mi to funguje díky za pomoc- VYŘEŠENO ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ja a co to THX? ja sem ho jeste nedostal nevim proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peaceices1468624713 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ja a co to THX? ja sem ho jeste nedostal nevim proc? Si děláš srandu ne?Dyť ani neřekl že dá THX za radu!A ještě k tomu za takovou kravinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Si děláš srandu ne?Dyť ani neřekl že dá THX za radu!A ještě k tomu za takovou kravinu... prosimte ty se zdrz. Rikal ze my to thx da. tak ja na nej cekam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jej tak to mas asi spatne heslo nebo ses pripojil k jine siti to ja uz nevim ale skus si to ulozit tu sit u ktere ted si (i s helem a se vsim) a pak to skus Není to heslem, ale tím že má slabý signál. Aspoň si to přelož pres googl, ale asi bude lepší, když se k angličtině nebudeš přibližovat... už ta čeština ti stačí. ja a co to THX? ja sem ho jeste nedostal nevim proc? To je vrchol. Ano měl ti dát thx (hmm možná, asi, spíš ne... xD), ale kvuli thx spamovat?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matt27
Při scanování mi to tu napíše A conection error has occruded.The WLAN on th psp system is not turned on. Potřeboval bych jak teda to WLAN zapnu nebo cokoliv aby mi to fungovalo, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.