moncicak1991 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ahoj chci si pořídit PSP 3004 ale všude čtu že většina psp má problém a nejdou jen tak zpustit hry a filmy ztažené z netu na pamětovce.:cry: tak mi někdo pls napište jak to doopravdy je u tohodle tipu. jestli to jede bez problémů nebo je třeba něco proto aby to jelo fungovalo. pište.dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poWer1468622765 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Koukni semhle...... http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Než se blbě zeptáš, tak si přečti topic pro začátečníky v mém podpisu! ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 pokud koupíš nový PSP z obchodu, máš 99,99999999999....% šanci, že ti stažený hry prostě nepujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moncicak1991 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 já to nějak nechápu a už to že tam ani vůbec není tip 3004 Než se blbě zeptáš, tak si přečti topic pro začátečníky v mém podpisu! ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moncicak1991 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 a co psp go??jak to je tam potom teda když ten není vůbec na umd disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 na PSP Go stahuješ hry přímo z PS Store a není zatím žádná možnost flash a PSP přímo s Custom firmware koupíš jedině z třetí ruky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drejpl Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Mám psp 3004 a nejde mi spustit zadnej film udelam vse podle navodu film je v MP4 zkopiruju ho do vytvoreny slozky videa a ubere to pamet na karte ale film nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Mám psp 3004 a nejde mi spustit zadnej film udelam vse podle navodu film je v MP4 zkopiruju ho do vytvoreny slozky videa a ubere to pamet na karte ale film nikde Pravděpodobně nejlepší bude instalovat cfw a trošku získat informace ohledně PSP:D Vše najdeš v tutoriálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moncicak1991
ahoj chci si pořídit PSP 3004 ale všude čtu že většina psp má problém a nejdou jen tak zpustit hry a filmy ztažené z netu na pamětovce.:cry:
tak mi někdo pls napište jak to doopravdy je u tohodle tipu.
jestli to jede bez problémů nebo je třeba něco proto aby to jelo fungovalo.
pište.dík moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.