paprika4 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím, mám procesor AMD Athlon II x4 620 se základním taktem 4x2,6 GHz. Musím říct že mám zřejmě dobrý kousek, podařilo se mi ho přetaktovat na 4x3,2GHz bez zvyšování napětí......snížil jsem frekvenci pamětí a zvyšoval FSB...neskoušel jsem taktovat více...protože více jak 3,2 si myslim že je zbytečné...ale zaznamenal jsem menší nárust výkonu ve hrách např v METRO 2033 se mi docela dost sekalo díky graf.kartě ale teď to jede solidně, že se to dá hrát i při větších akcích....prosím napište někdo kdo tento procesor dokázal přetaktovat také o tolik, co já :) P.S. Mám BOXovaný chladič a nepřesáhne to při 100%zatížení 60stupňů celsia :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím, mám procesor AMD Athlon II x4 620 se základním taktem 4x2,6 GHz.Musím říct že mám zřejmě dobrý kousek, podařilo se mi ho přetaktovat na 4x3,2GHz bez zvyšování napětí......snížil jsem frekvenci pamětí a zvyšoval FSB...neskoušel jsem taktovat více...protože více jak 3,2 si myslim že je zbytečné...ale zaznamenal jsem menší nárust výkonu ve hrách např v METRO 2033 se mi docela dost sekalo díky graf.kartě ale teď to jede solidně, že se to dá hrát i při větších akcích....prosím napište někdo kdo tento procesor dokázal přetaktovat také o tolik, co já :) P.S. Mám BOXovaný chladič a nepřesáhne to při 100%zatížení 60stupňů celsia :):bash: metro se ti sekalo s tvou grafikou a taktem X4 2.6 a kdyz jsi dal na 3.2 tak uz ne?to je nejaka blbost...ja mam Athlon X2 PODTAKTOVANEJ! z 2.6 na 2.0Ghz a nvidii 9800gt a jede to plynule....tyhle hre staci X2 2.0Ghz a vic ale abych nebyl OT driv sem mel X2 4000+ 2.0Ghz a dostal jsem to az na 2.6Ghz bez zmeny napeti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba_ Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 také jsem měl kdysy Athlona x2 2.5ghz a povedlo se mi ho nataktovat na 3.3ghz ale se zvýšeným napětím.Teďkom mám Phenom x4 z 2.2Ghz na 2.5Ghz a stačí mi to EDIT:chladič mam cooler master hyper 212 a teplota v zátěži nepřesáhne 30stupňů celsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ja mam AMD Athlon X2 240 standartne 2,8 ghz a ted to jede na 3,5 bez zviseni napeti pri 35-40 stupni v zatezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika4 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 metro se ti sekalo s tvou grafikou a taktem X4 2.6 a kdyz jsi dal na 3.2 tak uz ne?to je nejaka blbost...ja mam Athlon X2 PODTAKTOVANEJ! z 2.6 na 2.0Ghz a nvidii 9800gt a jede to plynule....tyhle hre staci X2 2.0Ghz a vicale abych nebyl OT driv sem mel X2 4000+ 2.0Ghz a dostal jsem to az na 2.6Ghz bez zmeny napeti.... Ja to taky nechapu a vsim jsem si te plynulosti u vice her...napc u Crysis...jenze crysis potrebuje na Vistu 3,2GHz takt procesoru, ja mam isce win 7........protoze sem crysis rozjel maximalne na medium a uz se to i tak kousalo....ale ted dam rozliseni 1280x700 a detajly muzu mit na very high jen musim mit SHADERY na medium a SHADOWS na low a jede to paradne......takze nevim cim to je Kazdopadne si prikoupim o prazdninach novej velkej chladic na procesor protoze s tou teplotou jsem na hrane moznosti vyrobce uvadi ze teplota je max a ted nevim jestli 60 nebo 70 tupnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.