Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PROCESOR AMD kolik se vám podařilo přetaktovat ?

paprika4

Recommended Posts

Zdravím, mám procesor AMD Athlon II x4 620 se základním taktem 4x2,6 GHz.

Musím říct že mám zřejmě dobrý kousek, podařilo se mi ho přetaktovat na 4x3,2GHz bez zvyšování napětí......snížil jsem frekvenci pamětí a zvyšoval FSB...neskoušel jsem taktovat více...protože více jak 3,2 si myslim že je zbytečné...ale zaznamenal jsem menší nárust výkonu ve hrách např v METRO 2033 se mi docela dost sekalo díky graf.kartě ale teď to jede solidně, že se to dá hrát i při větších akcích....prosím napište někdo kdo tento procesor dokázal přetaktovat také o tolik, co já :)

P.S. Mám BOXovaný chladič a nepřesáhne to při 100%zatížení 60stupňů celsia :):bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám procesor AMD Athlon II x4 620 se základním taktem 4x2,6 GHz.

Musím říct že mám zřejmě dobrý kousek, podařilo se mi ho přetaktovat na 4x3,2GHz bez zvyšování napětí......snížil jsem frekvenci pamětí a zvyšoval FSB...neskoušel jsem taktovat více...protože více jak 3,2 si myslim že je zbytečné...ale zaznamenal jsem menší nárust výkonu ve hrách např v METRO 2033 se mi docela dost sekalo díky graf.kartě ale teď to jede solidně, že se to dá hrát i při větších akcích....prosím napište někdo kdo tento procesor dokázal přetaktovat také o tolik, co já :)

P.S. Mám BOXovaný chladič a nepřesáhne to při 100%zatížení 60stupňů celsia :):bash:

metro se ti sekalo s tvou grafikou a taktem X4 2.6 a kdyz jsi dal na 3.2 tak uz ne?to je nejaka blbost...ja mam Athlon X2 PODTAKTOVANEJ! z 2.6 na 2.0Ghz a nvidii 9800gt a jede to plynule....tyhle hre staci X2 2.0Ghz a vic

ale abych nebyl OT driv sem mel X2 4000+ 2.0Ghz a dostal jsem to az na 2.6Ghz bez zmeny napeti....

Odkaz ke komentáři

metro se ti sekalo s tvou grafikou a taktem X4 2.6 a kdyz jsi dal na 3.2 tak uz ne?to je nejaka blbost...ja mam Athlon X2 PODTAKTOVANEJ! z 2.6 na 2.0Ghz a nvidii 9800gt a jede to plynule....tyhle hre staci X2 2.0Ghz a vic

ale abych nebyl OT driv sem mel X2 4000+ 2.0Ghz a dostal jsem to az na 2.6Ghz bez zmeny napeti....

Ja to taky nechapu a vsim jsem si te plynulosti u vice her...napc u Crysis...jenze crysis potrebuje na Vistu 3,2GHz takt procesoru, ja mam isce win 7........protoze sem crysis rozjel maximalne na medium a uz se to i tak kousalo....ale ted dam rozliseni 1280x700 a detajly muzu mit na very high jen musim mit SHADERY na medium a SHADOWS na low a jede to paradne......takze nevim cim to je

Kazdopadne si prikoupim o prazdninach novej velkej chladic na procesor protoze s tou teplotou jsem na hrane moznosti vyrobce uvadi ze teplota je max a ted nevim jestli 60 nebo 70 tupnu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu