Návštěvník Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím, mám problém s microSD.Několikrát jsem jí dávala do čtečky a ok.Ale teď mi to hlásí, že je karta chráněná proti přepsání. Zkusila jsem to zformátovat, ale problém přetrvává. A přitom jsem si to nikde nenastavovala tu ochranu, v tom mým mobilu to ani nejde:D.Neporadíte mi někdo??:( kdyžtak písněte na mail xx.macik.xx@seznam.cz díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Nemas na karte samotne takovej switch s napisem Lock? Jednou jsem si s tim hral taky a zjistil jsem ze to je tim,akorat ten lock bys mela presunout zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 lock tam nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 díky, už je to vyřešené, v adaptéru jsem to měla zamčený, já nejsem zrovna expert na elektronku tak jsem nerozuměla tvému slovu ale už je to v poho díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.