Zbora Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ahoj Na youtube uz sem kdysi davno videl jak ma nekdo 2 a vic monitoru najednou zaply :) Nebite jak na to ? abych mel rozlyseni treba 3000x neco? mám 2x Asus VW222S Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 pripojis k PC dva monitory a je to. Mas myslím 2 moznost a) na kazdem monitoru bude to same b) zvetseni plochy... (tohle asi chces) <- kazdy z tech monitoru bude mit sve rozliseni (to rozliseni se nezcita) (např. ja mam k PC pripojen 19" monitor a 22" jedem na 1440x900 a druhy 1920x1080) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Já to prave myslel propojene uplne :) aby treba pulka plochy byla na jednou a druha na druhem :) proste spojeny jak kdybyc jeden monitor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Jo tak to měl jeden můj známej v práci....(Informatik) Myslím, že je to přes klasický nastavení v XP. Připojíš 2 monitory a pak si nastavíš ve vlastnostech plochy (myslím si, že je měl zapojený ve dvou konektorech a ne v jednom, protože z toho jednoho by mu šel stejný impulz do obou, takže plocha dvakrát :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Já to prave myslel propojene uplne :) aby treba pulka plochy byla na jednou a druha na druhem :) proste spojeny jak kdybyc jeden monitor :) to je moznost b) (asi jsem se spatne vyjadril) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.