Zbora Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Ahoj Na youtube uz sem kdysi davno videl jak ma nekdo 2 a vic monitoru najednou zaply :) Nebite jak na to ? abych mel rozlyseni treba 3000x neco? mám 2x Asus VW222S Díky. Citovat
Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 pripojis k PC dva monitory a je to. Mas myslím 2 moznost a) na kazdem monitoru bude to same b) zvetseni plochy... (tohle asi chces) <- kazdy z tech monitoru bude mit sve rozliseni (to rozliseni se nezcita) (např. ja mam k PC pripojen 19" monitor a 22" jedem na 1440x900 a druhy 1920x1080) Citovat
Zbora Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Já to prave myslel propojene uplne :) aby treba pulka plochy byla na jednou a druha na druhem :) proste spojeny jak kdybyc jeden monitor :) Citovat
vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Jo tak to měl jeden můj známej v práci....(Informatik) Myslím, že je to přes klasický nastavení v XP. Připojíš 2 monitory a pak si nastavíš ve vlastnostech plochy (myslím si, že je měl zapojený ve dvou konektorech a ne v jednom, protože z toho jednoho by mu šel stejný impulz do obou, takže plocha dvakrát :D ) Citovat
Dark_user Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Já to prave myslel propojene uplne :) aby treba pulka plochy byla na jednou a druha na druhem :) proste spojeny jak kdybyc jeden monitor :) to je moznost b) (asi jsem se spatne vyjadril) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.