Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Ahoj, mam problem, vzdycky kdyz zapnu hru WWE tak mi nabehne PSP logo a pak cerna obrazovka na 5-10sekund pak klapne PSP a vypne se komplet. Nevite moc prosim co s tim??? WWE sem zkousel stahovat z vice zdroju a vzdycky to samy. Citovat
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Nemohl bys aspoň napsat co máš za CFW nebo co k 5.03??? Citovat
0 Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Tezko rict, protoze mam PSPcko koupeny pres aukro a bylo uz flashnuty, ale treba GTA CHina Town Wars ktere je Odzkoušeno na FW 5.03 GEN-C tk mi jede uplne v pohode. Citovat
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Tezko rict, protoze mam PSPcko koupeny pres aukro a bylo uz flashnuty, ale treba GTA CHina Town Wars ktere je Odzkoušeno na FW 5.03 GEN-C tk mi jede uplne v pohode. No sláva máš 5.03 Gen - C konečně se hneme z místa 1. Že máš černou obrazovku znamená, že hra není kompabilní s Genem C (např NHL 2007,.....) 2. To že se ti PSP vypne je podle nějakým nekompabilním pluginem. (v normálním případě je obrazovka pouze černá a jde vyskočit pomocí home) V těch se neorientuju.......... Citovat
0 Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 No to sice jo, ale ja zkousel i WWE na verzi 5.03 a to samy, jak ISO, jak CSO, vsechny co se dali, co sem nasel Citovat
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2010 Jak říkám netuším..........V rock band to bylo ochranou...........Prostě si počkej, až ti někdo zasvěcenější odpoví......... Citovat
0 Dragonin Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 mě to dělá uplně to samí, ale se staršíma - WWE 08, 07, 06 nwm jak na tyhle, ale na 10 wm de vo to že asi nemáš gen-c protože já rozjel GTA na všech koukni do settings a někde dole system informations... Tam nahoře ti vyskočí co máš... Citovat
Otázka
Alterna
Ahoj,
mam problem, vzdycky kdyz zapnu hru WWE tak mi nabehne PSP logo a pak cerna obrazovka na 5-10sekund pak klapne PSP a vypne se komplet.
Nevite moc prosim co s tim???
WWE sem zkousel stahovat z vice zdroju a vzdycky to samy.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.