Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Ahoj, mam problem, vzdycky kdyz zapnu hru WWE tak mi nabehne PSP logo a pak cerna obrazovka na 5-10sekund pak klapne PSP a vypne se komplet. Nevite moc prosim co s tim??? WWE sem zkousel stahovat z vice zdroju a vzdycky to samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Nemohl bys aspoň napsat co máš za CFW nebo co k 5.03??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tezko rict, protoze mam PSPcko koupeny pres aukro a bylo uz flashnuty, ale treba GTA CHina Town Wars ktere je Odzkoušeno na FW 5.03 GEN-C tk mi jede uplne v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Tezko rict, protoze mam PSPcko koupeny pres aukro a bylo uz flashnuty, ale treba GTA CHina Town Wars ktere je Odzkoušeno na FW 5.03 GEN-C tk mi jede uplne v pohode. No sláva máš 5.03 Gen - C konečně se hneme z místa 1. Že máš černou obrazovku znamená, že hra není kompabilní s Genem C (např NHL 2007,.....) 2. To že se ti PSP vypne je podle nějakým nekompabilním pluginem. (v normálním případě je obrazovka pouze černá a jde vyskočit pomocí home) V těch se neorientuju.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alterna Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 No to sice jo, ale ja zkousel i WWE na verzi 5.03 a to samy, jak ISO, jak CSO, vsechny co se dali, co sem nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Jak říkám netuším..........V rock band to bylo ochranou...........Prostě si počkej, až ti někdo zasvěcenější odpoví......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 mě to dělá uplně to samí, ale se staršíma - WWE 08, 07, 06 nwm jak na tyhle, ale na 10 wm de vo to že asi nemáš gen-c protože já rozjel GTA na všech koukni do settings a někde dole system informations... Tam nahoře ti vyskočí co máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alterna
Ahoj,
mam problem, vzdycky kdyz zapnu hru WWE tak mi nabehne PSP logo a pak cerna obrazovka na 5-10sekund pak klapne PSP a vypne se komplet.
Nevite moc prosim co s tim???
WWE sem zkousel stahovat z vice zdroju a vzdycky to samy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.