Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dohrajete hry??

Sada23

Recommended Posts

Zdravím. Tenhle topic jsem tu ještě nenašel, tak se ptám....Dohrajete všechny hry, které si vypálíte (ano, platí jen pro vypálené hry), já mám poslední dobou totiž takovou závislost na paléní her :), mám doma plno vypálených novinek, ale zahraju ji 1 a pak hraju další a tam k té se už nevrátím :) Takže teď jsem si řekl, že dohraju prvně pecky jako Metro 2033, BBC2 atd. a až pak si vypálím novýho Splinter Cella atd...tohle je nevýhoda flashe, protože ta origoška vás tu hru nutí dohrát, protože jste za ni dali nějaké peníze...toť vše :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale hloupost, když tě hra nebaví a nutí tě to začít hrát nějakou jinou. Prostě když nemáš touhu s k ní vracet, tak se nemusíš cítit provinile, že jsi ji nedohrál :D Flash je v tomhle spíš výhoda ;-)

Já taky pálím a dohrál jsem toho už spoustu, předevčírem jsem třeba dokončil Stranglehold (i když jsem se k němu dostal až po delší době, co jsem ho vypálil).

Já dohral tyhle:

Assasins Creead, Fallout 3, The Darkness, GTA IV, Gears Of War, Condemned, Bioshock, Dark Messiah - Elements, Jericho, Bournes Conspiraci, Dead or Alive 4, Mortal Kombat vs DC Universe, Soul Calibur 4, Alone in Dark, Star Wars : The Force Unleashed, Fable 2, Dead Space, Army of Two, Conan, Call of Duty 4, Dark Sector

a je to převázná většina z toho, co mám. Zrovna teď nejvíc hraju asi Mass Effect, Just Cause 2 a Tekken 6

Odkaz ke komentáři

ja teda paleny hry dohravam, protoze si vybiram takovy hry, ktery vypadaj ze za neco stojej (zkouknu gameplay videa atp.), nebo se od nich uz predem ceka ze to bude pecka (nwm, treba COD MW2, Batman: AA)...a moc ani nehraju treba vic her najednou , nacnu nejakou takovou tu hru s pribehem a michám do toho hrani takovejch tech her bez pribehu- napr. (NHL10, Dirt2, Guitar hero,...) ;) samozrejme kdybych narazil na nejakou hru u ktere sem se "sekl" s vyberem a fakt me nebavila tak ji nedohraju ;)

Odkaz ke komentáři

Dlaha: To je přesně ono, vrátíš se k ní až za dlouhou dobu, takže tady mám kupu her a stejně nevím co hrát :) :) Ale teď hraju Just Cause 2 a to je pořádná hra, do toho vždycky vložím buď Fifu 10, Forzu 3 nebo Guitar Hero...pak se chystám dohrát BBC2... :)

Odkaz ke komentáři

Ale hloupost, když tě hra nebaví a nutí tě to začít hrát nějakou jinou. Prostě když nemáš touhu s k ní vracet, tak se nemusíš cítit provinile, že jsi ji nedohrál :D Flash je v tomhle spíš výhoda ;-)

Já taky pálím a dohrál jsem toho už spoustu, předevčírem jsem třeba dokončil Stranglehold (i když jsem se k němu dostal až po delší době, co jsem ho vypálil).

Spíš jde o to, že pokud si hru koupíš, máš k ní jiný vztah, než obyčejné pálence. Většina hráčů si také nekupuje všechny hry, co by chtěli, nemají na to. Musí pak pěčlivě volit, co si pořídí. A samozřejmě, u pečlivě zvolené hry je větší pravděpodobnost, že se ti bude líbit hodně (protože jsi vybíral důkladně). Často pálenkář hru stáhne místo dema, vyzkouší a položí. Před koupí originálu si stáhne to demo, pročte si víc recenzí, apod.

Dále člověk, který do hry instuje více peněz, má tendenci ji opravdu dohrát, aby si za peníze užil, aby je zkrátka využil a nepřišly nazmar. Kdežto u pálenky si řekne: "Ale co, těch pár korun mě nezabije, i když hra bude hloupost".

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu