Erniee96 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Mam problem vzdycky kdyz dojedu zavod tak se mi to nacita do menu a blika kontrolka pametovky a nic se nedeje nevite cim to muze bejt ?nebo jak to mam udelat aby se mi to nestavalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Mně se stavalo něco podobneho, dal jsem single race a u každého derby zavodu ztmavla obrazovka a pamětovka blikala, vyřešil jsem to tím, že jsem stahnul Flatouty z jinéhe serveru od jineho uploadera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak tak, nejspíš špatnej Rip... zkus to stáhnout od jinuď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
Mam problem vzdycky kdyz dojedu zavod tak se mi to nacita do menu a blika kontrolka pametovky a nic se nedeje nevite cim to muze bejt ?nebo jak to mam udelat aby se mi to nestavalo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.