Davee Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Zdravím, je nějaká možnost jak pustit na psp prohlížeči hry jako třeba Ikariam nebo Grepolis se vší grafikou, nebo aspoň aby to prostě šlo hrát? Dík předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tyto nevím ale př: Travian mi šel :) myslím že je na to i neaký pulgin ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Jo tak, ikariam "šel" :D ale načítalo se to asi pul hodiny a stejně to nebylo úplně vykreslený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Skus nějákej alternativní prohlížeč. Třeba ten co mám hig memo mod (nebo tak něják). Může to jít a taky nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 nebo skus prohlizec z neakeho os v mem topicu ;) : Flash aplikace pro vaše PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 jedine pres operu mini pomoci pskvm emulatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 já to zkoušel z google chromu, ale tam se to načítalo pul hodiny a nevykreslilo se to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ty flash aplikace jsou k nicemu, protoze to zmeni jen vzhled prohlizece (ne jeho vlastnosti), najdi si pskvm emulator (java emulator pro psp) a do nej dej operu mini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Zdravím, je nějaká možnost jak pustit na psp prohlížeči hry jako třeba Ikariam nebo Grepolis se vší grafikou, nebo aspoň aby to prostě šlo hrát? Dík předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.