fox171 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Čaute půjde mi obraz když propojím monitor tímhle kablem a následně do toho zastrčím Bíly, Červený, žlutý kabel ? Potrřebuju to spíše k PS3 na kterou je Vga drahej... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Odkial mas tie obrazky...daj link na stranku kde je k tomu popis. VGA nevedie zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 http://www.aukro.cz/item996125112_pc_v_tv_redukce_adapter_vga_s_video_kabel_nove.html No já bych zvuk zapojil do 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SethLBC Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Obávám se že tahkle redukce bude pro nějakou specifickou grafiku/display. V normálním VGA konektoru se to totiž nevede takhle(navíc to co to má na druhý straně jsou cinche na zvuk a žlutej na s-video)ve VGA máš H-sync, V-sync, R, G, B, GND a pochybuju že to jde takhle pasivně převést :-( EDIT: Navíc teď vidím že to funguje obráceně tudíž ne že redukci zapojíš do monitoru, ale do počítače a zbytek do tv. Pluis přímo v tý aukci je napsaný:Ujistěte se, že vaše grafická karta podporuje TV OUT. - to je to o čem jsem mluvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 je tam napsané PC v TV takže prostě budeš mít TV místo monitoru asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 No a neexistuje něco takévého podobného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 EasyCAP...http://www.tygriceny.cz/obchod/easycap-usb-20-audiovideo-capturesurveillance-dongle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Jo ale já chcu propojit XBOX / PS3 jedno z nich to je jedno s monitorem at mi jde obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tak toto dáš do pc a pude ti obraz...jinak musíš koupit ten drahy kabel asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SethLBC Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pokud máš monitor co má DVI vstup tak to můžeš převést z HDMI(jde to pasivně) redukce stojí tak stovku. Ale vzniká tam problém se zvukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fox171
Čaute půjde mi obraz když propojím monitor tímhle kablem a následně do toho zastrčím Bíly, Červený, žlutý kabel ? Potrřebuju to spíše k PS3 na kterou je Vga drahej... :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.