Deny1468623682 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Zdravim,mám mikrofon a jakou dobu přes něj kecám.Najednou z ničeho nic nejde můj hlas slyšet, ale mikrofonem to není, protože u kámoše jde v pohodě. Podle mě to je nějakým nastavením ve správci zvuku. Můj správce zvuku je Realtek HD ... předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ovladač,nebo to jen zkus restartovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Nepomohlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ve realtek.správci zkus v pravo nahoře-upřesnující nastavení zařízení a zatrhni všechny vstupy jako nezávislá zařízení. ve Skype -nastavení-zvuková zařízení si kotroluj jestli ti funguje-uvidíš jestli ti jde do zelena-popřípadě přepni mezi mikrofonem nebo mic in at front-- v liště u mikrofonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 "popřípadě přepni mezi mikrofonem nebo mic in at front-- v liště u mikrofonu" Kde to přesně najdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Presne todle se mi stavalo a stava porad, jenze me vypadl celej zvuk...pomohl mi vzdy restart PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 "popřípadě přepni mezi mikrofonem nebo mic in at front-- v liště u mikrofonu" Kde to přesně najdu ? Viš co?nejdřív zkus nainstalovat zvukovej ovladač ,co si dostal na cd ke compu....jestli nemáš tak stáhni z netu http://www.stahuj.centrum.cz/ovladace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Ani jeden z těch ovladačů mi nejde ... při instalaci to hodí hlášku : Soubor Windows x64 driver (Rtkvac64.sxs) nebyl nalezen! ... :/ a CD bohužel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Tak ve Správci se podívej jestli tam je vykřičník na zvukovým ovladači-pak klikni na něj pravým a dej odinstalovat...restart...a on si ho zkusí nainstalovat,ještě než začneš tohle všecho-stáhni si ovladač třeba na Flasku-jestli bude v RARU,tak ho rozbal,jetli ho nenajde tak,si otevři sám na té flashce. P.S. co to máš za OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Mam vistu a žádnej vykřičník tam nevidim :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.