HAcko Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 moje psp při zapnutí aktivuje mechaniku jakoby byl čudlík na aktivování zaplej ale nejni tady video vyřešil sem to zatim odpojením mechaniky ... už mam druhou desku a furt to dělá ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 odpověděl sem ti tam, ale napíšu to i sem - jestli nechceš, aby se to dělalo, stáhni noUMD plugin, jestli ani to nepomůže, tak to neni deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ??? Problém ??? Pokud se ti při zapnutí zapne UMD, tak to je jenom v nastavení. Jinak nevim co přesně .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 oki skusim poštelovat nastavení ale .. noumd sem stah dal sem ho tam a furt ... edit// tak ted sem mel rozdělaný psp kvuli obchodu a zjistil jsem že umd mechanika se zapne jen kdys přimáčknu desku ke krytu ... a kdysh jí nepřimáčknu tak nereaguje ani na čudlík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 v tom pripade to vypada na chybu v mechanice, ne v zakladovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 oki až seženu new kryt tak se na ní podivam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HAcko
moje psp při zapnutí aktivuje mechaniku jakoby byl čudlík na aktivování zaplej ale nejni
tady video
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.