houba139 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Zdar, chci se zeptat jestli se v tomhle programu da nastvit automatické vypnuti PC po dokončení stahování, zatím sem to nenašel. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Nástroje->vypnout PC po dokončení...velmi těžké najít :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Promiň, asi už jsem natvrdlý ale mohl by si sem hodit screen kde to je?:D dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ano, maš pravdu, ale to je pro jiný program...Ja Potřebuji JDownloader http://www.2i.cz/f1b06b4192 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Pro Fryta : Ono je to opravdu těžší najít . Ty jsi mu neporadil automatické vypnutí JDownloaderu , ale SR Downloaderu ( to je úplně jiný program ) . Pro Houba139 : Já jsem to ještě nikdy nepoužíval , přestože stahuji jen tímto programem . Hledal jsem to a v NASTAVENÍ - ROZŠÍŘENÍ je možnost zaškrtnutí položky JD Shutdown .Možná to bude ono , musel by jsi to vyzkoušet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 OK diky skusím to. Kdyžtak mě tady bude do rána hučet počítač:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 aha tak to se omlouvám moje chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Tak jsem to odzkoušel . Automatické vypnutí JDownloaderu po stažení se nastaví takto : V NASTAVENÍ - ROZŠÍŘENÍ se zaškrtne položka JD Shutdown . Když chceme nastavit vypnutí po stažení , tak klepnout nahoře na ROZŠÍŘENÍ - VYPNUTÍ a potvrdit zprávu : JD vypne system po dokončení stahování - OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 dík. prosím o LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
Zdar, chci se zeptat jestli se v tomhle programu da nastvit automatické vypnuti PC po dokončení stahování, zatím sem to nenašel. dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts