Zekeasakura Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Natrafil som na jedneho cloveka ktory vam za 3 dolace registruje UDID vaseho ipodu/iphonu do jeho dev uctu a budete moct pouzivat nove bety atd. Ja som mu pred chvilkou zaplatil a do 5 minut som bol registrovany. Jeho mail: james.munnelly@googlemail.com Len mu na tento mail cez paypal poslite 3 alebo viac dolarov a nezabudnite dat do popisu svoje UDID ! Ratajte aj s nejakymi poplatkami (platil som 43 centov navyse ale ja som posielal 4 dolare). Ak svoje UDID neviete zistit, radsej sa ani neobtazujte instalovat bety. Mohlo by sa stat neco velmi zle xD Pozor uz mu zostalo uz len priblizne 90 volnych miest na UDID registracie a preto sa poponahlajte. Ak je tento post starsi ako jeden den, najprv sa ho spytajte, ci ma volne miesta. Btw. ked mu budete pisat tak piste samozrejme po Anglicky :D Ja som s jeho sluzbami 100% spokojny a uz instalujem 4.0 betu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 4.0 betu jde nainstalovat i bez UDID, staci tam prepsat par radku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ano presne tak. Prepisat par riadkov v plist subore, ktory je v rootfs.dmg, ktory musis decryptovat z ipsw firmwaru a to nie je az tak lahke ako sa zda z 5 riadkovych tutorialov. Prave s tym decryptovanim byva problem (hlavne na win). A bety vychadzaju jedna za druhou takze je urcite lepsie mat to jednoduchym sposobom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Samozrejme toto je jednoduzsi a lepsi zpusob, jak pises. :-D Neni to nic pro n00by, ale to ostatne neni ani tohle. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.