Konviss Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ahoj mam mensi problem. Hral jsem na svem PSP (5.03 Gen C) Little Big Planet,omylem jsem vypl psp.Pri dalsim zapnuti mi nejde zapnou chickhen,vzdy kdys najedu na posledni obrazek tak se to jen vypne. Predem diky za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ManslayerCZ Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 spadl ti flash hod restore default setting nebo jak to.. a pak zkus flash pokud nepude tak znovu.. a jednou se to chytne.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 vymaž všechny ostatní obrázky, změn motiv (téma) PSP na By month, keep trying ... Mělo by jít :tick: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Konviss Odesláno Duben 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 tema zmeneno,problem vyresen,diky moc Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Konviss
Ahoj
mam mensi problem. Hral jsem na svem PSP (5.03 Gen C) Little Big Planet,omylem jsem vypl psp.Pri dalsim zapnuti mi nejde zapnou chickhen,vzdy kdys najedu na posledni obrazek tak se to jen vypne.
Predem diky za odpoved...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.