Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak udelat aby.....

emosss

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
O pozice neprijdes ani po reinstalaci PC. Ani o pisnicky, kdyz si to tam odklepnes.

Jinak lepsi zpusob? Prestat pouzivat iTunes. xD Songy presouvam pres SharePod, crackly apps pres Instalous a ty co kupuju tak pres AppStore v iP. :-D

co presne odskrtnout? ja jen,m ze sem si bral ip k mlady, ona nemela itunes tak sem sosol a ze si pridam jeji pisnicky z pc, a z bylyi mi v ip jen jeji pisnicky:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Aha, kdyz to myslis takhle, tak to nejde. iTunes jde oficialne syncnout jen s jednim PC, ale nekde na netu jsem videl, ze to jde s vic PC, ale nezkousel jsem.

Ja osobne to delam tak, ze mam v praci jedny itunes, a doma druhe. Na netu je navod, ted ho presne nevim z hlavy.Ale jde o to, vytahnout z originalnich (prvnich nainstalovanych) itunes, nejake jejich jedinecne identifikacni cislo, ktere pak nakopirujes i do tech itunes co mas na druhem pc.Na druhem pc v itunes si nejdrive povypinam uplne u vseho synch with iphone, takze na zacatku tam nemam zadne veci, co by se mi snazily dostat do telefonu. A pak mi to funguje tak, ze: doma si nasypu aplikace co mam doma v itunes do iPhone. Pak prijdu do prace a zjistim ze vysla nejaka dalsi applikacea chci si ji tam dat.Pripojim iPhone k itunes v praci,ale tam je zasedle synchro vsude.Pridam aplikaci do itunes, a v itunes zatrhnu synchro.Zarve to, ze mi to premaze aplikace co jsou v iphone tema, co mam v praci na itunes.Nevadi.Dam synchro, a po synchro ti tam zustanou jak ty stare aplikace z domu (asi prave diky tomu, ze to ma stejne identifikacni cislo), tak ti tam pribyde i ta nova z druheho pc.Ovsem vzdy kdyz davs synchro tam ci onde, na danem pc v itunes mas viditelne pouze aplikace, ktere si stahnul na tom danem pc.Snad je to jasne. S dalsimi vecmi jko videa, a ringtones sem zatim nezkousel. JInak za THX dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu