SAMUEL1468624373 Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Ahoj lidi mám dost velký problém už mám doma třetí hru, která mi nefakčí na xboxu vždy, když to tam dám tak mi to vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a nic. Nevíte někdo co s tím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Uz ti to pisu po treti - zkontroluj tu hru pres abgx. Na jaky DVDcka a jakou rychlosti to palis? iXtremem to teda byt nemuze? //@trezzor: Už se na to ptal v jinym topicu, nefunguje mu AC2 a flash mu prej dělali ted o Vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SAMUEL1468624373 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 palim to 2.4 na dvd+r dl od veratinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SAMUEL1468624373 Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 a flashem podle mě nee to by mi jinak nešli ostatni přepalene hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 co máš za vypalovačku? V čem vypaluješ? Nastavuješ LayerBreak ručně, nebo používáš .DVD soubor? Máš nastavenej booktype vypalovačky na "DVD-ROM"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a flashem podle mě nee to by mi jinak nešli ostatni přepalene hry Nooo, aby si bol v obraze... Aky mas flash? Ak starsi, tak je potrebne nove hry aj patchovat. P.S. Ake hry ti idu a ake nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SAMUEL1468624373 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 co máš za vypalovačku? V čem vypaluješ? Nastavuješ LayerBreak ručně, nebo používáš .DVD soubor? Máš nastavenej booktype vypalovačky na "DVD-ROM"? no např stoked starwars unleashd a UFC mi jde ale např Prison Break The Conspiracy mi už nejede a x box mam od vanoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 IMO je to celkem jasné, i ten čas by +/- odpovídal. Máš (nejspíš) FW 1.6 (to je verze flashe), která neumí spouštět Wave 6 hry. Prison Break, stejně jako AC2 jsou W6. SW: U a UFC nejsou (ty jsou konkrétně W3). Řešení je prosté. Buď si nechat přeflashnout Xbox na novější FW, nebo hry, které nejdou, patchovat. To, jestli ti určitá hra půjde, zjistíš pomocí Abgx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SAMUEL1468624373 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ja ale nemam fw 1,6 ale FW : LT 1,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ja ale nemam fw 1,6 ale FW : LT 1,1 Seš si jistý ? Kdy si naposledy nechával flashovat xko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Díval jsi se na tu verzi dashe , jak jsem ti psal ? Jestli máš opravdu 1.1 LT ,tak už ničím jiným to být nemůže . Ještě můžeš pro jistotu zkusit jednu hru vypálit patchnutou na wave 3 . Jestli ji spustíš , tak vše patchuj na wave 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Tak jak to vlastně je? Předtím jsi tvrdil, že máš Xbox od Vánoc. LT 1.1 ale vyšel 20. března. Původní LT 19. ledna. Pokud máš opravdu Xbox od Vánoc a nikdo se ti v něm už nehrabal, těžko můžeš mít LT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SAMUEL1468624373
Ahoj lidi mám dost velký problém už mám doma třetí hru, která mi nefakčí na xboxu vždy, když to tam dám tak mi to vyhodí logo Xbox na bílém podkladě a nic.
Nevíte někdo co s tím je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.