rockyzz Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Takže chtěl bych z někym založit MW2 tým, ne tým jako do kterýho by se tady přihlásilo 50 lidí, myslim prostě 5-10 lidí. Mohli bychom udělat i web, to neni problém. Podmínky: HEADSET, BÝT ZKUŠENÝ (prostě žadný lamky jenom nějaký dobry (hodně dobrý) hráče) Pokud byste měli zájem tak hrát i zápasy :) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Já bych založil něco podobného ale v BF bad company 2 :D ale headset mam hrát umim a šel bych do toho :) cod6 mam objednanou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jasan uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jak si predstavujes zkuseny hrace jestli ti staci 10 prestiz tak bych do toho sel ale hraju jenom HCSD a nebo HCHQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ok, přídám si tě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Myslím že je jedno aký máš lvl .. A ak plánujete hrávať CW alebo niečo podobné , tak sa hráva jedine S&D .. j a písal si že chceš iba skúsených hráčov , tak prečo si "prijal" hráča ktorý ani nemá CoD MW2 doma ? (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 O kom přesně mluvíš Dark Templar? pokud myslíš kovaraf tak toho jsem nezval řikal jsem jasan uvdíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeflysky1 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Rad zahraju, lvl momentalne 12, snad ne uplna lama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Rad zahraju, lvl momentalne 12, snad ne uplna lama :) No ono by bylo dobrý kdyby si napsal tvůj GamerTag :roll: . BTW klidně můžem dát pařbu lvl25 GT: Drsnak4CZ hraju hlavně TDM a Free 4 All Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freeflysky1 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 gametag je stejny jako nick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM1468625208 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 cus ras bych se pridal muj gamertag- SummerTOM47, moje ratio v cod je 2.61 takze urcite lama nejsem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Nechcem do toho skákať ale .. 1. topic starý 3-4 mesiace , takže možno už "klan" není .. 2. Na K/D ratio vôbec nezáleží :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Souhlasím s tebou Dark Templar, tak třeba záleží kolikrát už si měl Tactical Nuke... Já zatím 12... taky muzes mit K/D ratio K:12 D:5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.