Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Pls mám problém,hra mi po první instalaci šla ale jelikož byla nastavená na max tak sem si hrál s nastavením,vše na minimum a od tý doby to nejde.Když hru spustím tak po nějaký chvilce úvodních videí se mi hra celá sekne a už nejde. Je to asi blbost ale napadlo mě jestli to není tím že sem u toho nastavení místo direct 9 dal direct 10.Ovladače na ně mám a můj komp je podporuje,takže na druhou stranu je mi to divný :cry: Verzi mám všeho Razor.Pls!!!co stim ??:cry: PS:Tenhle problém mám i u hry Cryostatis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Pls mám problém,hra mi po první instalaci šla ale jelikož byla nastavená na max tak sem si hrál s nastavením,vše na minimum a od tý doby to nejde.Když hru spustím tak po nějaký chvilce úvodních videí se mi hra celá sekne a už nejde. Je to asi blbost ale napadlo mě jestli to není tím že sem u toho nastavení místo direct 9 dal direct 10.Ovladače na ně mám a můj komp je podporuje,takže na druhou stranu je mi to divný :cry: Verzi mám všeho Razor.Pls!!!co stim ??:cry:PS:Tenhle problém mám i u hry Cryostatis nemas nahodou nejakou kartu od Nvidie?ty delaj pri tehle hrach(zvlast Cryostasis)pekny pic**** zkusil jsi to preinstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nn mám Normal Geforce a přeinstalovávat sem to skoušel 3x Nevím čím by to mohlo bejt,Přitom napoprvý to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nn mám Normal Geforce a přeinstalovávat sem to skoušel 3x Nevím čím by to mohlo bejt,Přitom napoprvý to šlo GeForce=Nvidia :D a mazal jsis registry a vsechny udeja o hre(slozky atd)kdyz jsi to odinstaloval?mohlo tam neco zustat...hlavne v ulozeny hre to nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ne.Když to chci odinstalovat přes ovládací panely nebo RevoUninstaller tak tam ta hra neni.Takže jedinej způsob jak se jí zbavit je jí prostě jen smazat.Teda pokud se nemýlím :-/ PS:GeForce=Nvidia Sorry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 největší blbost nastavit na nVidii directX10, nVidie to nemaj propracované takže stejně nefunkční funguje jen u karty : nVidia GTX480 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Hm k čemu mi to je když nevim jak se toho mám zbavit :-/ A co kdybych odinstaloval graf.ovladače, Physx atd a pak zas nainstaloval?Když nemůžu vše k metru odinstalovat z registrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesi88 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 největší blbost nastavit na nVidii directX10, nVidie to nemaj propracované takže stejně nefunkčnífunguje jen u karty : nVidia GTX480 mám GTS250 s plnou podporou DX10 hry přes DX10 mi jednou parádně... ačkoliv když jsem mněl XPčko tak mi bioshock se místama trhal na plný detajly a to tam nešel kuli XP DX10, teď jsem nainstaloval Win7 a Bioshocky i COD6 mi běha naprosto bez trhnutí na plný detajly s DX10 a rozlyšenim 1280x1024 to má na to tolik ten DX10 vliv nebo je to 64bitovym OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Tak co?Pls!Helpne přeinstal těch ovladačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.