Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Forza Motorsport DVD 2


houba139

Otázka

Čau, stahival jsem od PCMakera 2.DVD Forzy a v IMGBurn při 50% mě to ukazalo nějakou kolonku že se to nedokončilo. Při 2 pokusu to samí. Tak jsem to vypalil CloneCD a to proběhlo v pořádku. Dám do xka 1.DVD Frozy a zeptá se mě to jestli chci nainstalovat 2.DVD, tak tam hodim 2.DVD a při intalaci asi při 30% mě to hodí že se instalace nepodařila! Tak to vypálim znova v CloneCD ale při instalaci v Xku mě to hodi tu samou chybu. Jinak updatovanou mechaniku mam;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

profoukni mechaniku před vypalováním ... a zkontroluj soubor dvd

Zkontroluj to vypálený DVDčko přes IMGBurn (u input vyber burned DVD)' date=' jakou rychlostí a na jaký DVDčka pálíš? Viděl bych to spíš, že ti odchází mechanika.[/quote']

jo nejspíš mechanika odchází ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

sory za off-topic ale ted sem si stahnul splintelcela a zas v IMGburnu me to hodilo tu cervenou ikonku a tak sem dal pokracovat asi 5x a pak se me zeptalo jestli ty chyby ma ignorovat a furt me to hazi tohle http://www.2i.cz/ab28e3c91a

Tak co uz mam delat, jestli me odchazi mechanika tak se muzu jit vycpat...:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ono to může být je jedno špatné DVD, určitě bych zkusil vypalovat ještě jednou. Další dotaz opravdu nevím, jestli jsem pochopil správně, kdyžtak mě oprav... Mechanika v Xboxu určitě vypalovací není, není důvod, aby byla.

uz sem jich skusil 5 a ne jenom na splintrceloj

Kenny: ja kdyz sem kupoval xko z 2. ruky tak mě ktomu dal 2. mechaniku ale nevim proc. Tak ji dam do kompu, aspon se nani nebude prašit:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak já jsem už zkoušel různé druhy DVD ,ale každopádně nejhorší a absolutně mi na ně nešlo vypalovat jsou GIGA MASTERY .Takže ten problém vidím v tom . Jestli chceš používat levné DVD , tak zkus jakoukoli jinou levnou značku : MEMOREX , MAXELL , EMTEC ,jenom ne GIGA MASTERY . Nebo to vypal na VERBATIM . Pokud se ti povedlo některé hry vypálit a spustit v xboxu na GIGA MASTERECH ,tak máš vypalovačku každopádně v pořádku .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no ja tech her mam asi 15 her a v poho. Já mam GIGAmaster ptz mama ma obchod s elektoronikou a objednavame od firmy ktera ma jenom gigamastery. Ale i tak...proč mi šlo vypalit tolik her a najednou mi proststě nejdou? Možna že cohle celý balení bylo vadný ale otom pochybuju...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Říkáme ti oba : GIGAMASTERY jsou nejhorší šmejdy a přestože mi jde vypalovat na různé druhy DVD , tak na GIGA ani náhodou .Také jsem si je jednou koupil ,že byly levné a chtěl jsem to vyzkoušet . Ale prostě nešly vůbec . A jestli se ti povedlo na ně něco úspěšně vypálit , tak máš vypalovačku opravdu dobrou - dokonce lepší , než já . Ale jestli ti to teď nejde , tak to na ně už nezkoušej a začni používat jinou značku .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Špatný celý balík se jen tak nevidí. Gigamatery opravdu nejsou nic moc, ale pokud v minulosti vše šlo, a teď najednou ne, použití jiných médií problém oddálí, ale nevyřeší. Po nějaké době budeš na tom opět stejně.

Jakou koupit palírnu - no, v dnešní době na tom zas až tak nezáleží, už neplatí, že by byly nějaké velké rozdíly. A když už ano, odrazí se to v ceně. Já kupuju levné palírny (500-700) a když odejdou, vyměním.

Ru druhou mechaniku, co jsi dostal určitě nebyla palírna. Spíš bych to viděl, že už máš Xbox nějaký čas. V jednu dobu totiž ještě nešly flashnout Lite-Ony a tak se to řešilo výměnou mechaniky za jinou (třeba Samsung). Poctivý flasher ti pak tu původní mechaniku dal také.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je pravda , co píše Nanaki , pokud by to byly DVD jiné značky než GIGAMASTER a já v tom případě také radím koupit novou palírnu . Ale když mi nešly GIGAMASTERY a vypaluju bez problémů na MEMOREX a MAXELL , tak bych si měl kupovat novou palírnu jen kvůli tomu aby mi GIGAMASTERY šly ? Což ale není vůbec jisté , protože tomu u GIGAMASTERŮ nevěřím . Takže bych spíše zkusil jinou značku , než novou palírnu budu kupovat . Pokud i to nepůjde ( v což nevěřím ) , tak v tom případě o vypalovačkách platí vše , co Nanaki napsal .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak když má nějakou novější vypalovačku , která ani nižší rychlost ,než 4x neumí , tak se nedivím , že mu GIGAMASTERY nechodí . Spíš je zázrak , že na ně něco vypálil touhle rychlostí .Jen tak pro zajímavost - každopádně napiš , jestli se ti to vypálilo na VERBATIM bez problémů .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu