emosss Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ahoj, mam Itouch 1g 8gb, ted vyjde new os 4, coz znamena ze dalsi hry budou na tento fw ze? myslite ze bude os 4 jb? myslite ze pujde na muj stroj? jde mi o to esli budou podporovany new hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Podpora nebude xD Ja asi pujdu do novyho iPhonu, ale doufam, ze bude snad nejakej fw changer nebo ze bude OS 4 i pro tyhle stary pristroje (iP 2G a iPt1G), protoze bych pak musel svoje 2Gcko odepsat uplne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nejhorší je, že ty blbouni si to vymysleli tak, že na 3G nepůjde Multiasking - až na 3Gs. Stejně je to s Touchema, ale JB asi bude. Vždycky se na to něco vymyslí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 MiroNall > Multitasking pujde, jen se tam neco prepise z False na True. Ale pokud jsi zkousel multifl0w nebo Backgrounder, tak ta ramka, co je v 2G / 3G na multitasking proste nestaci. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MiroNall Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Tak o tom sem nevěděl :) Jen sem to četl, že to půjde jen na 3Gs.. Jinak sem nezkoušel ani jedno, zatim sem to nepotřeboval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 jde mi jen o to esli bude jb os 4 na itouch 1g proste abych na nem spustil new hry tot vse, naky minimalizovani app nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 FW 4.0 na ipt 1g OFICIALNE nebude ! jaibreak na os 4.0beta uz dokonce je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moki Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Na iPT 32 GB 3G by mi měl multitasking běhat, že? Multifl0w mi jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Black, jojo, uz jsme se o tom bavili tady http://console-forum.net/showthread.php?t=90124&p=862746#post862746 :D MOki, oficialne nevim (myslim, ze jen 3GS), ale urcite tam bude fungovat to, co na 3G - prepsani z FALSE na TRUE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emosss
ahoj, mam Itouch 1g 8gb, ted vyjde new os 4, coz znamena ze dalsi hry budou na tento fw ze? myslite ze bude os 4 jb? myslite ze pujde na muj stroj? jde mi o to esli budou podporovany new hry...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.