norbert Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ahoj, dneska jsem utopil iPhone. Na 100pro vím že je v prdeli, ale nevíte jestli je někde servis poblíž Ostravy? Díky /jinak je vypranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ahoj, dneska jsem utopil iPhone. Na 100pro vím že je v prdeli, ale nevíte jestli je někde servis poblíž Ostravy? Díky pokud si ho utopil tak to už neopravíš to mi věř ... to nezachraní ani chuck norris ... navíc apple servis by tě ták natáhl že by tě už nikdo nedal dohromady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 v tento moment mě nedá dohromady vůbec nic. Škoda 18k. /jelikož mi ho máma utopila, tak mi slíbila, že hned jak vyjde 4G tak mi ho koupí. To jediný mne trochu uspokojilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 v tento moment mě nedá dohromady vůbec nic. Škoda 18k. hmm a to já myslel že iphone je jakž takž vodotěsný ... dokonce jsem viděl video jak ho borec schválně utopil ... asi vážně výrobky od applu jsou jak od ťamanců někdy narazíš na odolný výrobek a někdy to vydrží sotva týden pokud si ho utopil a hned po tom si ho zkoušel tak na 99% si ho někde zkratnul a to bys nejspíš nenašel a opravit je to nemožné a na 90% se zkratnu už při potopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ne nezapínal, hned jsem volal do servisu. Zítra ho tam odvezu. Nemám ale vůbec čas zítra odjíždím do Ruska. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ne nezapínal, hned jsem volal do servisu. Zítra ho tam odvezu. Nemám ale vůbec čas zítra odjíždím do Ruska. Tak nevím. ale jak říkám šance je malá ... jinak s těmi cenami u servisu je to mazec .. mlada trošku praskla přední kryt ipodu touch 2G (display jel i digitalizer) a oni za to chtěli 3500,- když novej stál 5000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Zkus ho nechat, bud se ti to vysusi a zrezively to nebude tolik, aby to jelo a nebo to bude tak zrezively, ze to nepojede. Tohle na reklamaci nedas xD Navic kdyz Apple opravuje zpusobem, ze ti da novej mobil, tak to neopravis ani za penize. :-D btw, Zavorka - Nevim o jakym iPhonu mluvis, ze nic nevydrzi, ale na moje 2Gcko jsem uz nekolikrat slapl, kolikrat mi spadl ze stolu se uz ani neda spocitat a az na nekolik dulku v hlinikovym krytu a cmouhu pres displej funguje super. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ne do apple servisu, prostě někam do ostravy ( opravny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 foto: iphone1 iphone2 iphone3 iphone4 Fotky jsem dělal N95kou /sry že jsem nepoužil edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 btw, Zavorka - Nevim o jakym iPhonu mluvis, ze nic nevydrzi, ale na moje 2Gcko jsem uz nekolikrat slapl, kolikrat mi spadl ze stolu se uz ani neda spocitat a az na nekolik dulku v hlinikovym krytu a cmouhu pres displej funguje super. ;-) taky mám 2G taky vydržel toho už hodně ale jak jsem napsal nahoře mlada ho nechala jednou v aktovce a doma kuka ... prasklej kryt ... jinak nepsal jsme že jsou všechno šity jenom jsme psal že je otázka štěstí jestli narazíš na výrobek kterej vydrží týden a nebo to vydrží věčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 norbert: Pokud mas GS a nevyplatilo by se ti ho opravovat, vzal bych ho pak za nejakou symbolickou cenu treba na ND pro muj, kdyby se mi neco posralo...jsem z Ovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
norbert
Ahoj, dneska jsem utopil iPhone. Na 100pro vím že je v prdeli, ale nevíte jestli je někde servis poblíž Ostravy?
Díky
/jinak je vypranej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.