Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone servis

norbert

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj, dneska jsem utopil iPhone. Na 100pro vím že je v prdeli, ale nevíte jestli je někde servis poblíž Ostravy?

Díky

pokud si ho utopil tak to už neopravíš to mi věř ... to nezachraní ani chuck norris ... navíc apple servis by tě ták natáhl že by tě už nikdo nedal dohromady ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
v tento moment mě nedá dohromady vůbec nic. Škoda 18k.

hmm a to já myslel že iphone je jakž takž vodotěsný ... dokonce jsem viděl video jak ho borec schválně utopil ... asi vážně výrobky od applu jsou jak od ťamanců někdy narazíš na odolný výrobek a někdy to vydrží sotva týden

pokud si ho utopil a hned po tom si ho zkoušel tak na 99% si ho někde zkratnul a to bys nejspíš nenašel a opravit je to nemožné

a na 90% se zkratnu už při potopení

Odkaz ke komentáři

• 0
ne nezapínal, hned jsem volal do servisu. Zítra ho tam odvezu. Nemám ale vůbec čas zítra odjíždím do Ruska. Tak nevím.

ale jak říkám šance je malá ... jinak s těmi cenami u servisu je to mazec .. mlada trošku praskla přední kryt ipodu touch 2G (display jel i digitalizer) a oni za to chtěli 3500,- když novej stál 5000,-

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus ho nechat, bud se ti to vysusi a zrezively to nebude tolik, aby to jelo a nebo to bude tak zrezively, ze to nepojede. Tohle na reklamaci nedas xD Navic kdyz Apple opravuje zpusobem, ze ti da novej mobil, tak to neopravis ani za penize. :-D

btw, Zavorka - Nevim o jakym iPhonu mluvis, ze nic nevydrzi, ale na moje 2Gcko jsem uz nekolikrat slapl, kolikrat mi spadl ze stolu se uz ani neda spocitat a az na nekolik dulku v hlinikovym krytu a cmouhu pres displej funguje super. ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

btw, Zavorka - Nevim o jakym iPhonu mluvis, ze nic nevydrzi, ale na moje 2Gcko jsem uz nekolikrat slapl, kolikrat mi spadl ze stolu se uz ani neda spocitat a az na nekolik dulku v hlinikovym krytu a cmouhu pres displej funguje super. ;-)

taky mám 2G taky vydržel toho už hodně ale jak jsem napsal nahoře mlada ho nechala jednou v aktovce a doma kuka ... prasklej kryt ... jinak nepsal jsme že jsou všechno šity jenom jsme psal že je otázka štěstí jestli narazíš na výrobek kterej vydrží týden a nebo to vydrží věčně

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu