SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ahoj, prosím o radu. Mám Forzu 3 (vypálenou) a když se mi načte cd 1, tak se to ptá, jestli chci instalovat cd 2, kde jsou další tratě atd... Když pak vložím cd2, tak to nenačte a nainstalovat to nelze.. Můžete poradit? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 A vlastne to DVD1 si instaloval na HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 to ne, vložil cd1, to se načetlo a řeklo mi...bylo nebylo.., vlož cd2, abys mohl jezdit všechny tratě..atp. a to cd2 se už nechtělo načíst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 A máš vůbec kam instalovat? Případně, je druhé DVD (CD, to jo...) správně vypáleno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 To DVD2 je iba instalacne....cize ked mas nainstalovane DVD1 na HDD, tak potom aj to DVD2 mozes instalovat. Inak si obsah z DVD2 nezahras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 takže dát instal cd1 na hd a pak stějně cd2?? nebo cd2 instal přes cd1?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 DVD1 instaluj a potom sa ta spyta, ci aj DVD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 a to už nebude psát incorect disc?? //cd1 jsem nainstaloval, ale na nic se to nezeptalo, tak jsem to spustil a přizeptání vložil cd2 a zase stejný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Máš v pořádku to ISO? Zkontroluj ho přes abgx, nejlíp rovnou vypálený DVDčko, aby se mohl vyloučit i problém s vypalováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ve skutečnosti není nutné první DVD instalovat, pokud nemáš třeba místo, stačí pouze soubory z druhého. Prostě pusť hru (z prvního DVD) a hra ti sama nabídne možnost instalace. Ale pokud to píše "Incorrect Disc", zkusil bych DVD zkontrolovat v Abgx, jestli je správné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 A jestli ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Tak jestli máš původní soubory na HDD, ze kterých jsi vypaloval, tak je zkontroluj a pokud budou v pořádku, vypal je znovu. Pokud je nemáš, stáhni si drúhé DVD znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SindyDog - FaNitos Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ok, dík, všechno vyzkouším a napíšu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Mám ten samí problém...Stahoval jsi to od PCMakera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtecek909 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ja ma podobny problem, ale mam starši verzi flash taže musim použivat aktivačni dvd, pokud se mě to zepta jestli chci insalovat z dvd2,vložim ho tam a samozřejmě napiše že žadny disk nebyl vložen. Jak mam postupovat s řešenim? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Forza 3 má wave 3, na to ActiveISO nepotřebuješ. ActiveISO se používá jen na 1.6, pokud chceš spustit wave 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.speed Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Měl jsem ten samý problém.... vyřešil jsem to tak, že jsem to naistaloval na svuj hdd na jiném xku... ze stejného dvd jako to na mém nešlo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Měl jsem ten samý problém.... vyřešil jsem to tak, že jsem to naistaloval na svuj hdd na jiném xku... ze stejného dvd jako to na mém nešlo :-( No tak to sa mi nezda. Hra nainstalovana na jednom xku uz nefunguje na druhom...nutnost instalovat na HDD na tej konzole, na ktorej sa bude hrat. Je pravda, ze pri Forza3 je to druhe DVD specificke, cize nie je nutne na spustenie hry. Pochybujem, ze z toho druheho DVD mas data v hre...myslim, ze hras iba z DVD1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 IMO to možné je. Data z druhého DVD jsou vlastně volná DLC a ta takto kopírovat jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 IMO to možné je. Data z druhého DVD jsou vlastně volná DLC a ta takto kopírovat jdou. DLC instalovane na jednom xku potom idu aj na druhom? Urcite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Pouze pokud jsou "volné", tedy bezplatné. Pak je opravdu jde instalovat na jedné konzoli a pustit na druhé. Bohužel, většina DLC je uzamčená a tedy takto instalovat nejdou. Ale všechny DLC, které se objevili ve formě disků (Fallout, Borderlands, Oblivion) uzamčené logicky nemohou být. A proto jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SindyDog - FaNitos
Ahoj, prosím o radu. Mám Forzu 3 (vypálenou) a když se mi načte cd 1, tak se to ptá, jestli chci instalovat cd 2, kde jsou další tratě atd... Když pak vložím cd2, tak to nenačte a nainstalovat to nelze.. Můžete poradit? Díky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.