mn.bl Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 ahoj...hele chci se zeptat...když mám v takovém tom menu před misí ty zbraně a u jakýkoliv zmáčknu kostičku, tak se mi u ní objeví granáty...brnění.....životy...miny atd atd...............a když chci 1, potřebuju na to třeba 430 points ale já nemam ani jeden a to už jsem v 2. zemi ve 3 levelu.....nevíte kde ty body získám , jak to odemknu a jestli je to hromadně...nebo se mi to přidá u té jedné zbraně...díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 ty ziskáváš v bonusových misích skus se kouknout sem : Já Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 a ty bonusový mise zíksám za co a kde se mi pak objeví? xD hele a můžu taky hrát ten multiplayer i když nemam UMD ale stažený? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Samozřejmě že mužš hrát mp,ale záleží jakou máš verzy hry,u každý je jiná registrace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 aha...a musím si pro to něco stáhnout? protože v hl. menu je kolonka download a já sjem se dočetl že je to ohledně MP....potřebuju si to stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Musíš sbírat ty kufříky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ano,musiš staáhnout patch a novou epizodu,pak budeš mít v menu možnost online hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mn.bl Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 ok...no tak jsem si to stáhnul....ale mám tu hru CSO a né origo a tak když spustím multiplayer a načítá se mi tam už mapa abych mohl hrát tak se mi to zasekne na určitym místě a asi tak po 15 s. se mi PSPčko vypne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.