silver Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Cus stahnul sem si dod:s v 1.0.1.2(nebo jak to je) pak sem ji patchnul na 1.0.1.7 ale v rustine!!! to je prvni problem...ten druhy je v tom ze kdyz vystrelim ze samopalu proste ze vseho co strili tak mi cross uplne ujizdi nahoru(jako game recoil default mi tok nepripada protoze v cs:s recoili vypadaj uplne jinak...)takze dve otazky a to: 1)date mi sem link na no-steam patch se kterym se pripoji na vetsinu serveru? 2)s tema recoilama je to nejaka ochrana nebo je to tak ve hre? za pomoc dam thx...credity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 1) kup si steam 2) takhle je to schvalne udelany v ty hre..neni to zadna ochrana takze si bud ber sniperku nebo si zvykni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.