xbox Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Cau koupil jsem si normalne original teto hry a kdyz chci zadam CD klic pres tu tabulku ve STEAMU tak me to napise ze tento CD kllic byl jiz aktivovan v existujicim uctu:roll::roll: prosim poradte co s tim mam delat??? Asi jedine zavolat na tech.podporu co?? To si to nekdo vygeneroval v piratske verzi kurvaaa!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 nekde na strankach steamu jsem videl FAQ ohledne toho kdyz je spatnej key... zkus pohledat tam potom napsat na tech. podporu.. co a jak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Proste me to napsalo ze mam duplicitni cd-key. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Pokud to máš z nějakého eshopu a ne třeba z aukra, tak jim napiš první. Pak uvidíš co ti řeknou. Jistí to podpora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Mam to koupeny pres e-shop Game expres. Jenom ze Steam preci neni u nas podporovany ne ?? to bych musel napsat anglicky a to vubec neumim sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 tak prvni napis do toho e-shopu ze to mas od nich a ze ti to pise todle... uvidis jak na to zareagujou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Tak jsem napsal do toho e-shopu tak uvidime, a ja jak kokot jsem si koupil original hlavne kvuli multiplayeru kurvaaa!!!! Tak jsem ted jeste napsal podle navodu na technickou podporu STEAMU,dal jsem tam cd klic,pak duplicity key pak nejakou zpravu anglicky ps.nechal jsem si prelozit a nakonec jsem musel vyfotit tu knizu kde je ten cd key,dal jsem odeslat a za chvily me prisla od nich zprava ze muj dotaz byl prijmuty,tak snad s tim neco udelaji,protoze jinak uz fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.