argurios Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Dobrý deň chcel by som sa spýtať či mi na PSP 2000 CFW 5.50 GEN-D2 pojedu všetky iso hry . V iných topicoch som si totiž všimol že na niektorých CFW iso hry nejdú . Ďakujem za odpoveď . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Myslim, že udělat update neni nutný, já v tuhle chvíli taky jedu na 5.50 GEN-D2 a hraju všechno na co si vzpomenu (i když toho ted moc neni :D). Ty upozornění jsou hlavně pro 5.00 M33, kterej nedokáže přejít ochranu, kdy hra požaduje novejší verzi firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
argurios
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či mi na PSP 2000 CFW 5.50 GEN-D2 pojedu všetky iso hry . V iných topicoch som si totiž všimol že na niektorých CFW iso hry nejdú . Ďakujem za odpoveď .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.