Laco Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Zdar chlapi, mam problem. Psp se mi v menu zasekává, jde tak nějak zpomaleně až trhaně. Když pustím hru je to v poho, bez problémů, ale to menu je vopruz. Setkali jste se s tím někdo? Máte nějakou radu? PS:dělá to poslední měsíc, jednou pomohlo kdyz sem dal dobít baterku tak to šlo v poho...ale to bylo jen jednou, protože teď to dělá pořád. PSP je 1004 a je flashlé na 3.80 m-33 Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Máš špatně nastavený takt procesoru ve VSH menu. V hlavní nabídce zmáčkni select a položku CPU frekvenci nastav obě položky na default. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 zkus VSH menu (zmackni select v normalnim menu) a CPU CLOCK XMB nastav na default ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Cus, možná máš spuštěných moc Pluginů Více zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020017 Skus přenastavit ve VSH Menu (Spustiš v XMB menu stisknutim Select) CPU Clock XMB na Default nebo 333/166. A poslední možnost je že PSP přeinstaluješ (Downgrade) na 1.50 Kernel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hele je to jednoduche mně to kdysi taky začalo delat a žadna veda v tem neni zmačkni select - a vyber cpu clock xmb a dej ho na nejvyšší hodnotu 333/166 a to je celej problem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hele je to jednoduche mně to kdysi taky začalo delat a žadna veda v tem neni zmačkni select - a vyber cpu clock xmb a dej ho na nejvyšší hodnotu 333/166 a to je celej problem xD Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D ja sem na tom spal když to bylo zaple a pak sem nemohl na to přijit proč mne to dela jestli to neni nejakym sockem tak sem trochu inscenoval pady psp a potom sem se vrtal v nastavrni a zjistil sem ze mam xmb na hodnote 20/10 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laco Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Díky chlapi, bylo to presne jak rikate... xmb bylo na hodnote 20/10 .... tak jsem nastavil tech 300/150 a slape to v poho....jeste jednou moc dekuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.