Laco Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Zdar chlapi, mam problem. Psp se mi v menu zasekává, jde tak nějak zpomaleně až trhaně. Když pustím hru je to v poho, bez problémů, ale to menu je vopruz. Setkali jste se s tím někdo? Máte nějakou radu? PS:dělá to poslední měsíc, jednou pomohlo kdyz sem dal dobít baterku tak to šlo v poho...ale to bylo jen jednou, protože teď to dělá pořád. PSP je 1004 a je flashlé na 3.80 m-33 Předem díky za odpovědi Citovat
huhla Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Máš špatně nastavený takt procesoru ve VSH menu. V hlavní nabídce zmáčkni select a položku CPU frekvenci nastav obě položky na default. Citovat
FaNa Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 zkus VSH menu (zmackni select v normalnim menu) a CPU CLOCK XMB nastav na default ;) Citovat
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Cus, možná máš spuštěných moc Pluginů Více zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020017 Skus přenastavit ve VSH Menu (Spustiš v XMB menu stisknutim Select) CPU Clock XMB na Default nebo 333/166. A poslední možnost je že PSP přeinstaluješ (Downgrade) na 1.50 Kernel. Citovat
*Sphinx* Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 hele je to jednoduche mně to kdysi taky začalo delat a žadna veda v tem neni zmačkni select - a vyber cpu clock xmb a dej ho na nejvyšší hodnotu 333/166 a to je celej problem xD Citovat
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 *Sphinx* napsal: hele je to jednoduche mně to kdysi taky začalo delat a žadna veda v tem neni zmačkni select - a vyber cpu clock xmb a dej ho na nejvyšší hodnotu 333/166 a to je celej problem xD Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D Citovat
*Sphinx* Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 SyKySoft napsal: Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D ja sem na tom spal když to bylo zaple a pak sem nemohl na to přijit proč mne to dela jestli to neni nejakym sockem tak sem trochu inscenoval pady psp a potom sem se vrtal v nastavrni a zjistil sem ze mam xmb na hodnote 20/10 xD Citovat
Laco Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 Díky chlapi, bylo to presne jak rikate... xmb bylo na hodnote 20/10 .... tak jsem nastavil tech 300/150 a slape to v poho....jeste jednou moc dekuji.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.