Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém: zasekává se psp v menu

Laco

Recommended Posts

Zdar chlapi, mam problem. Psp se mi v menu zasekává, jde tak nějak zpomaleně až trhaně. Když pustím hru je to v poho, bez problémů, ale to menu je vopruz. Setkali jste se s tím někdo? Máte nějakou radu?

PS:dělá to poslední měsíc, jednou pomohlo kdyz sem dal dobít baterku tak to šlo v poho...ale to bylo jen jednou, protože teď to dělá pořád.

PSP je 1004 a je flashlé na 3.80 m-33

Předem díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus, možná máš spuštěných moc Pluginů Více zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009020017

Skus přenastavit ve VSH Menu (Spustiš v XMB menu stisknutim Select) CPU Clock XMB na Default nebo 333/166.

A poslední možnost je že PSP přeinstaluješ (Downgrade) na 1.50 Kernel.

Odkaz ke komentáři

hele je to jednoduche mně to kdysi taky začalo delat a žadna veda v tem neni

zmačkni select - a vyber cpu clock xmb a dej ho na nejvyšší hodnotu 333/166 a to je celej problem xD

Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D

Odkaz ke komentáři

Sorry za trošku OT, ale proč se to v PSP vůbec děje? Je to CFWrem? Nebo v PSP něco už odchází. :D

ja sem na tom spal když to bylo zaple a pak sem nemohl na to přijit proč mne to dela jestli to neni nejakym sockem tak sem trochu inscenoval pady psp a potom sem se vrtal v nastavrni a zjistil sem ze mam xmb na hodnote 20/10 xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu