patdevast Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Čau, chtel bych si koupit náhradní nabíječku na psp, třeba na cesty a chci se zeptat, jestli s touhle máte někdo zkušenosti, popřípadě jestli mi nemůže poškodit psp http://tambazaar.cz/store/goods-27125-275-whitenergy-ac-adapter-psp.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 tuhle si nekupuj,kup si radeji adapter na baterii psp :google: ten ti zásobí baterii na dalsich 5 hodin hraní (ne li více) a když pojedeš do zahraničí kde maji jine zasuvky tak by ti byla uplne na nic v každem železařství koupíš adaptér na zásuvku It,Fr,UK,Es asi za 50 - 70 korun xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Mně jde o klasickou psp nabiječku, mam chickhen, tim pádem vyndávání baterky není zrovna nejlepší... Někdy totiž hen vůbec nechce naskočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 A to chceš nějakou přenosnou nabíječku nebo tak něco ? máš zbytečné na cesty si kupovat nabíječku...raději si kup přenosnou nabíječku do které hodíš nvm ted ale myslím že 4AA baterky a máš nabíječku,nebo tu jsou i solární ale o těch pochybuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Proste normal nabíječku na psp, říkám, nechci kvuli chickhenu vytahovat baterku. Jen me zajímá, jestli nekdo ma zkušenosti s tou whitenergy. Jestli mi to nemůže poškodit psp/baterku. Moje cestování trvá tak maximálně 2 hodiny, takze jen chci nabíječku na dobiti, az dorazím. Během jízdy stejně nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 však nepotřebuješ s tim adapterem vyndavat baterku jenom to staci strcit do pspecka a je to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 No to uz je fuk, koupil jsem originál psp nabíječku, takze problém vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patdevast
Čau, chtel bych si koupit náhradní nabíječku na psp, třeba na cesty a chci se zeptat, jestli s touhle máte někdo zkušenosti, popřípadě jestli mi nemůže poškodit psp http://tambazaar.cz/store/goods-27125-275-whitenergy-ac-adapter-psp.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.