Edrush Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ahoj , nedavno sem se pokusil udelat JB na 3.1.3 vse podle navodu uspesne v ip se mi obevila Cydii a vsechno klapalo , ale pote co sem zkusil pres iTunes vlozit nejakou applikaci do ip tak mi to napise chybu ''error occurred (0xE8008001)'' . Prosim nekoho kdo tomu rozumi vice nez ja jestli by mi pomohl , Dekuju predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Hod si tam AppSync a bude to OK. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Uz to mam dekuju =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Uz to mam dekuju =)) ako si to tam hodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 odpověď je k nalezení v topicu iPhone/iTouch Topicu pro začátečníky v sekci často kladených otázek (FAQ)... Jailbreaknul jsem si iPhone, ale když se snažím nahrát do iPhonu staženou hru přes iTunes, atk to hlásí chybu. (0xE8008001) Nenainstalovali jste si AppSync 3.1 > Otevrete Cydii, zvolte Manage / Sources / Edit / Add a přidejte repo http://cydia.hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 odpověď je k nalezení v topicu iPhone/iTouch Topicu pro začátečníky v sekci často kladených otázek (FAQ)... Stale mi to vypisuje. Error. A v cydii to mam podla navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Stale mi to vypisuje. Error.A v cydii to mam podla navodu. Uz to ide treba instalovat AppSync 3.1 a nie verziu 3.2. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.