Edrush Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Ahoj , nedavno sem se pokusil udelat JB na 3.1.3 vse podle navodu uspesne v ip se mi obevila Cydii a vsechno klapalo , ale pote co sem zkusil pres iTunes vlozit nejakou applikaci do ip tak mi to napise chybu ''error occurred (0xE8008001)'' . Prosim nekoho kdo tomu rozumi vice nez ja jestli by mi pomohl , Dekuju predem Citovat
Galaxy Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2010 Hod si tam AppSync a bude to OK. ;-) Citovat
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 Uz to mam dekuju =)) ako si to tam hodil? Citovat
kousalik Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 odpověď je k nalezení v topicu iPhone/iTouch Topicu pro začátečníky v sekci často kladených otázek (FAQ)... Jailbreaknul jsem si iPhone, ale když se snažím nahrát do iPhonu staženou hru přes iTunes, atk to hlásí chybu. (0xE8008001) Nenainstalovali jste si AppSync 3.1 > Otevrete Cydii, zvolte Manage / Sources / Edit / Add a přidejte repo http://cydia.hackulo.us Citovat
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 odpověď je k nalezení v topicu iPhone/iTouch Topicu pro začátečníky v sekci často kladených otázek (FAQ)... Stale mi to vypisuje. Error. A v cydii to mam podla navodu. Citovat
benno Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2010 Stale mi to vypisuje. Error.A v cydii to mam podla navodu. Uz to ide treba instalovat AppSync 3.1 a nie verziu 3.2. Dik. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.