CaseyCZ Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Hledam pomoc mam 2 xboxe jeden flash ban.druhy origo.. Jde mi o to Napr.GOW 2 mapy koupene zkopiruji na druhy xbox i s profilem ve hre pak mapy nejsou profil se vaze na dlc nebo i na hdd. Zatim jsem zpusob nenasel budu zkouset dal pokud nekdo pomuze budu vdecny..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 To sa neda - nefunguje - kopirovat na druhu konzolu. Musel by si to stiahnut do toho druheho xboxu (uz by si neplatil), ale ked ma BAN, tak nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CaseyCZ Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 koupim hdd 20gb dam recovery gamertag stahnu si ty mapy a dam ho do xboxe kde je ban ..vse by melo jit a mapy budou na obou konzolich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 To nejde. Ked si aj hru nainstalujes na HDD, tak uz ta hra na inej konzole nefunguje...musis ju znova instalovat na tej druhej konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 pokud se nepletu, tak se stáhnutý obsah se váže přímo na profil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 pokud se nepletu, tak se stáhnutý obsah se váže přímo na profil.... Ano...ale nainstalovana hra na HDD sa tiez viaze iba k tej konzole, na ktorej sa instalovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 pokud se nepletu, tak se stáhnutý obsah se váže přímo na profil.... Na profil a na konzoli. Arcade hry se vážou jen na konzoli, takže je může používat každý profil na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 nanaki tím bych si nebyl tak jist...v době kdy jsem dostal ban jsem nechal kámoše ať si aktivuje na konzoli můj profil, stáhl si na něm full arkádové hry a nešli mu na jeho profilu jinak než demo, ale mám teď novej profil a zároveň starej tak můžu večer vyzkoušet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Protože hrál na jiné konzoli. Pak musí být připojen k Live a půjde to jen na tom jednom (tom, který hru kupoval) účtu. Ale na konzoli, kde jsi hru stahoval ti pak fungují na všech účtech. Jo, já vím, zmatek. Ale já to nevymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 jo takhle....to je celkem naprd....už kvůli tomu, že mám teď novou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 To by neměl být problém. Pokud je ta konzole připojen ak Live, dají se práva převést. Pak je asi nutné hru znovu stáhnout, ale na tom nezáleží, tyto hry nebývají velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CaseyCZ
Hledam pomoc mam 2 xboxe jeden flash ban.druhy origo..
Jde mi o to Napr.GOW 2 mapy koupene zkopiruji na druhy xbox i s profilem
ve hre pak mapy nejsou profil se vaze na dlc nebo i na hdd.
Zatim jsem zpusob nenasel budu zkouset dal pokud nekdo pomuze budu vdecny..:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.