SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ahoj, Měl bych jeden dotaz: Právě mi přišel nový AV kabel k mé PS2ce, ale jakmile pripojim PS2ku kabelem k TV tak nejde obraz :( Už jsem fakt zoufalý). Na internetu jsem četl že může být špatný B.A Processor, nevíte jak tuto závadu opravit? Za Odpovědi předem děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Řekl bych že tě oprava přijde dráž, než nějaká bazarová konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Řekl bych že tě oprava přijde dráž, než na nějaká bazarová konzole. Někde jsem četl..že se to dá opravit pájkou...je to pravda? Do toho playstationa jsem uz investoval balik, a ta konzole se mi neak nechce hazet do kose.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jenom pájkou to neopravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jenom pájkou to neopravíš. Toto je ta závada? Skusím PS2ku jeste rozebrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 VYŘEŠENO!!!! Stačilo vypojit DVD Mechaniku, takže ted budu hrát hry přes Flashku & HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.