stopper Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 zdravim mam problem a nevim jak ho vyresit.... Do sveho psp jsem koupil novou paměťovku a od ty doby je psp nechutně zpomaleny a blbne mu grafika... nevite cim to je??, popřípadě jakej software musim do psp nahrat kdyz je uplne novy aby mi chodily stazeny hry??? diky....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Máš CFW? Zmáčkni select a u CPU clock in game a in XMB nastav 333/166 nebo default. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stopper Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Nejde kdyz zmacknu select zacne problikavat display a 333/166 nejde dat ... jen 20/10 a 222/111 nebo default...:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stopper Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 sry jsem slepej dam default Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stopper Odesláno Duben 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 uz to beha v cajku ale ted nejde vypnout....:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 uz to beha v cajku ale ted nejde vypnout....:D:D:D:D Tak toto bude asi Hardwarova chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Musí jít vypnout ... drž hold dokud se nevypne, když se fakt nechytí, tak vytáhni baterku. Ještě si zkontroluj, že default máš v obouch řádkách a v řádku game nastav 333 (já mam default - 222, ale některý si stěžovali, že se jim PSP během hraní trošku seká). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stopper
zdravim mam problem a nevim jak ho vyresit....
Do sveho psp jsem koupil novou paměťovku a od ty doby je psp nechutně zpomaleny a blbne mu grafika... nevite cim to je??, popřípadě jakej software musim do psp nahrat kdyz je uplne novy aby mi chodily stazeny hry??? diky....:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts